5 tweak-uri care fac iPhone 6 in iPhone 6S

4 tweak-uri care transforma iPhone 6 in iPhone 6S5 tweak-uri ale Cydia va ajuta sa transformati un iPhone 6 intr-un iPhone 6S sau un iPhone 6 Plus intr-un iPhone 6S Plus, cel putin din anumite puncte de vedere, totul multumita iOS 9 jailbreak Pangu9 lansat zilele trecute.

Compania Apple a implementat anumite functii exclusiv pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa cu ajutorul jailbreak si a tweak-urilor putem avea acele functii in oricare dintre terminalele ce ruleaza iOS 9, iar ceea ce vedeti mai jos nu se aplica doar pentru iPhone 6 si ci pentru alte tweak-uri vechi.

Toate tweak-urile de mai jos sunt compatibile cu iOS 9 si noua solutie de jailbreak Pangu9, iar ele sunt doar o parte din ceea ce vom primi multumita exploatarii sistemului de operare iOS, insa ele nu vor aduce si puterea de procesare pe care iPhone 6S si iPhone 6S Plus o au.

5 tweak-uri care fac iPhone 6 in iPhone 6S

Forcy si UniversalForce aduc 3D Touch

Forcy si UniversalForce, impreuna cu RevealMenu, sunt trei tweak-uri care ofera exact aceeasi functionalitate pentru terminalele care ruleaza iOS 9, ele emuland 3D Touch pe iPhone 6 sau oricare alte iDevice-uri, exact asa precum Apple le ofera in iPhone 6S.

Tweak-urile functioneaza chiar din momentul instalarii si au la baza gesturi, asa ca nu este neaparat nevoie de un sistem precum Taptic Engine pentru a putea beneficia de functionalitatea 3D Touch in terminale.

Hapticle aduce taptic feedback

Hapticle

Hapticle este un tweak complementar pentru cele de mai sus, el aducand si vibratiile pe care 3D Touch le ofera la actionarea functiilor pe ecran, instalarea sa generand vibratii de fiecare data cand folositi tehnici care emuleaza intr-un fel sau altul tehnologia Apple.

EnableLivePhotos activeaza Live Photos

EnableLivePhotos

EnableLivePhotos a fost lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el activand functia Live Photos pe orice terminale care ruleaza iOS 9, astfel ca veti putea inregistra poze combinate cu clipuri video si sunete, insa functia in sine nu este chiar atat de grozava.

Speed Intensifier face totul mai rapid

Speed Intensifier transforma iPhone 6 in iPhone 6S

Speed Intensifier este unul dintre vechile tweak-uri ale Cydia care ne permite sa modificam rapiditatea animatiilor din iOS, schimbarea facand ca totul sa mearga mult mai rapid, asa cum se intampla pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, schimbarea vitezei de rulare a animatiilor facand o diferenta majora.

UntetheredHeySiri aduce Hey Siri

UntetheredHeySiri transforma iPhone 6 in iPhone 6S

UntetheredHeySiri este un alt vechi tweak al Cydia, el aducand pe vechile terminale functia Hey Siri ce ne permite sa activam Siri pe orice iDevice folosind doar o comanda vocala, chiar si atunci cand dispozitivul nu se afla la incarcat.

Diferenta dintre acet tweak si Hey Siri din iPhone 6S si iPhone 6S Plus este lipsa chip-ului M9 care reduce dramatic consumul de baterie, dar si sistemul care forteaza Siri sa va identifice vocea si sa impiedice activarea facuta de catre alte persoane oricand.

Pe masura ce tweak-uri noi de acest gen apar va voi anunta.