Prima Pagina iPhone 6 Cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S (Video)

Cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S (Video)

faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6SCum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S ? Saptamana trecuta v-am prezentat 5 tweak-uri care transforma iPhone 6 in iPhone 6S, insa astazi ma axez pe performantele celor doua terminale ale companiei americane si va arat cum le puteti apropia intr-o anumita masura pentru a lucra la fel de repede cu ambele.

La baza acestei realizari sta tweak-ul Speed Intensifier, acesta modificand viteza de rulare a aplicatiilor pentru a afisa mai rapid continutul celor deschise deja in background si a face interactiunea cu iOS 9 mult mai rapida chiar si decat pe iPhone 6S sau iPhone 6S Plus.

Puteti face iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S doar cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din background deoarece animatiile sunt rulate mai repede, insa deschiderea initiala a aplicatiei nu va fi mai rapida pentru ca iPhone 6S are putere de procesare mai mare si acest aspect nu il puteti schimba.

Cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S

In clipul video de mai sus vedeti o comparatie intre iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor native si redeschiderea lor din background, noul smartphone al companiei Apple fiind mult mai rapid in ambele cazuri, dar la redeschidere doar animatiile fac diferenta.

In clipul video de mai jos aveti aceeasi comparatie, doar ca pe iPhone 6 Plus a fost activat Speed Intensifier, in timp ce iPhone 6S Plus nu are jailbreak si observati ca la redeschiderea aplicatiilor primul terminal face totul mult mai repede decat in cazul primei comparatii.

Desi am folosit iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus pentru comparatie, puteti face iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S exact la fel, iar in cazul vechilor iDevice-uri puteti aduce performantele la un nivel apropiat de cele noi, dar numai pentru redeschiderea aplicatiilor din background.

Nu trebuie sa priviti acest truc ca o modalitate prin care puteti creste puterea de procesare a iPhone-urilor, ci o modalitate prin care le puteti face mai rapide prin modificarea animatiilor care ingreuneaza in cele mai multe cazuri interactiunea cu dispozitivele.

cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S

In Speed Intensifier am folosit setarile standard, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, optiunea Advanced fiind aleasa pentru el, animatiile avand setata rapiditatea infinita, insa va puteti juca oricum doriti cu tweak-ul pentru a obtine rezultate si mai bune.

Deci, ce parere aveti despre acest truc ?

 • adikenzie

  E dezastru twwak-ul.. L-am testat ieri 5 minute si dupa instalare cydia nu se mai deschidea si nu puteam sa deschid nici aplicatii normale gen whatsapp…

 • adikenzie

  Tweak-ul*

 • icetkk

  Acum pune și pe și pe 6S Plus Speed Intensifier și mai fă un test. 🙂
  Sau 6-le este “carne de tun”, pe 6S nu faci jailbreak, nu?

 • @adikenzie: Suna a incompatibilitate cu ceva. Vezi ca la mine merge fara probleme.

 • @icetkk: 6S-ul il foloseste prietena mea si nu vrea jailbreak.
  Pe 6S Plus inca nu stiu daca fac jailbreak sau nu, ca e telefonul principal si e software din China… mai ales ca vrea acces la poze…

 • adikenzie

  @zaone chiar ieri cand am facut jailbreak, am instalat iCleaner, UntetheredSiri si Speed Intensifier si a mers perfect cam 2 minute apoi a inceput sa faca fite gen in unele aplicatii puteam sa intru si in altele nu puteam, iar tweak-urile celelalte nu mergeau deloc. iPhone 6 iOS 9.0.2

 • icetkk

  Acces la poze înseamnă acces la toate locațiile salvate în poze. Eu n-aș face nici în ruptul capului pe telefonul meu personal, mai ales de când fac chinezii soluțiile de jailbreak, așa că te înțeleg perfect.

 • @icetkk: De atunci am renuntat si eu, desi ma mananca acum cu 3D Touch si toate chestiile noi.

 • icetkk

  Liniștește-te că toate lucrurile nu pot merge decât prost. Am experiență foarte multă cu Jailbrek-ul și singurul lucru cu care am rămas este că niciodată nu merge mai bine cu JB decât fără și mai devreme sau mai târziu crapă. Tweak-urile merg și nu merg, sunt multe incompatibile cu altele, crash-uri, respring-uri, reboot-uri, mizerii. Te trezești exact când vrei să dai un telefon cu terminalul blocat sau stins, dă crash ceva exact când să filmezi ceva tare de pe stradă. E o bătaie de cap jailbreak-ul. Sunt de părere că jailbreak-ul este pentru cei care folosesc telefoanele pentru distracție. Dacă trebuie să te bazezi oricând pe terminalul tău, nu merită să ți-l compromiți pentru niște porcăriuțe distractive.