Cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S (Video)

faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6SCum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S ? Saptamana trecuta v-am prezentat 5 tweak-uri care transforma iPhone 6 in iPhone 6S, insa astazi ma axez pe performantele celor doua terminale ale companiei americane si va arat cum le puteti apropia intr-o anumita masura pentru a lucra la fel de repede cu ambele.

La baza acestei realizari sta tweak-ul Speed Intensifier, acesta modificand viteza de rulare a aplicatiilor pentru a afisa mai rapid continutul celor deschise deja in background si a face interactiunea cu iOS 9 mult mai rapida chiar si decat pe iPhone 6S sau iPhone 6S Plus.

Puteti face iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S doar cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din background deoarece animatiile sunt rulate mai repede, insa deschiderea initiala a aplicatiei nu va fi mai rapida pentru ca iPhone 6S are putere de procesare mai mare si acest aspect nu il puteti schimba.

Cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S

In clipul video de mai sus vedeti o comparatie intre iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus in ceea ce priveste deschiderea aplicatiilor native si redeschiderea lor din background, noul smartphone al companiei Apple fiind mult mai rapid in ambele cazuri, dar la redeschidere doar animatiile fac diferenta.

In clipul video de mai jos aveti aceeasi comparatie, doar ca pe iPhone 6 Plus a fost activat Speed Intensifier, in timp ce iPhone 6S Plus nu are jailbreak si observati ca la redeschiderea aplicatiilor primul terminal face totul mult mai repede decat in cazul primei comparatii.

Desi am folosit iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus pentru comparatie, puteti face iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S exact la fel, iar in cazul vechilor iDevice-uri puteti aduce performantele la un nivel apropiat de cele noi, dar numai pentru redeschiderea aplicatiilor din background.

Nu trebuie sa priviti acest truc ca o modalitate prin care puteti creste puterea de procesare a iPhone-urilor, ci o modalitate prin care le puteti face mai rapide prin modificarea animatiilor care ingreuneaza in cele mai multe cazuri interactiunea cu dispozitivele.

cum faci iPhone 6 mai rapid ca iPhone 6S

In Speed Intensifier am folosit setarile standard, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, optiunea Advanced fiind aleasa pentru el, animatiile avand setata rapiditatea infinita, insa va puteti juca oricum doriti cu tweak-ul pentru a obtine rezultate si mai bune.

Deci, ce parere aveti despre acest truc ?