Fa iPhone de 5 ori mai rapid FARA jailbreak!

Astazi va spun cum puteti face iPhone sau iPad mult mai rapide decat in mod normal fara a face jailbreak si a instala tweak-uri, totul presupunand exploatarea unui bug al iOS care dezactiveaza complet animatiile aplicatiilor in sistemul de operare.

In mod normal aceste animatii ingreuneaza deschiderea/inchiderea de aplicatii, invocarea meniurilor sau accesarea task switcher, insa folosind acest truc veti face in asa fel incat totul se va deschide instant pe iPhone sau iPad in utilizarea zilnica.

Trucul este extrem de util pe terminalele vechi care ruleaza iOS 9 deoarece fara aceste animatii ele vor deveni si mai rapide decat in mod normal, totul fiind posibil in doar cateva secunde urmand o serie de pasi extrem de simpli pe care oricine ii poate face.

Cum faci iPhone sau iPad de 5 ori mai rapide

  1. Acceseaza Settings > General > Accessibility > AssistiveTouch, Configurari > General > Accesibilitate > AssistiveTouch.
  2. In acest nou meniu activati AssistiveTouch si veti vedea un buton patrat semi-transparent afisat pe ecran.
  3. Trageti cel buton in partea dreapta jos a ecranului asigurandu-va ca este in cea mai joasa pozitie posibila.
  4. Acum in ecranul principal de aplicatii activati Spotlight si in momentul in care acel buton este mutat deasupra tastaturii, apasati butonul Home.
  5. Pentru a activa bugul ar putea fi necesara repetarea de 2 – 3 ori a pasului 4, insa veti sesiza rapid cand animatiile au fost dezactivate.
  6. Dupa activarea trucului puteti dezactiva AssistiveTouch din meniul prin care l-ati activat.

Am reusit sa activez acest bug de la prima incercare si trebuie sa recunosc faptul ca schimbarea oferita de catre el este similara cu cea oferita de catre tweak-ul Speed Intensifier, dar asta fara a face jailbreak pentru terminalele voastre.

Din pacate bugul se dezactiveaza dupa ce faceti un respring sau reporniti terminalele, insa reactivarea sa se face atat de rapid incat trucul este unul pe care nu trebuie sa il uitati deoarece este extrem de util si va poate ajuta sa utilizati mai usor iDevice-urile.

Acest truc poate fi facut inclusiv in iOS 9.3 beta 6.