Microsoft se pregateste sa prezinte primul smartphone Windows Phone cu tastatura completa

HTC Omni

  Maine compania Microsoft va organiza un eveniment pentru prezentarea platformei Windows 10, iar impreauna cu versiunea pentru terminale mobile a sistemului de operare ar urma sa prezinte si primul smartphone Windows Phone cu tastatura completa. In imaginea de mai sus aveti HTC Omni, un smartphone Windows Phone cu tastatura landscape care nu a mai ajuns pe piata, insa terminalul ce ar putea fi prezentat maine ar putea arata la fel.

  Dispozitivul se pliaza pentru a ascunde telefonul mobil si tastatura landscape, iar per total vorbim despre un terminal mobil dedicat productivitatii, adica persoanelor care il folosesc pentru administrarea de documente si alte task-uri de acest gen. Desigur ca dispozitivul ce ar putea fi prezentat de catre Microsoft ar putea arata complet diferit, insa e putin probabil sa vedem un design revolutionar.

  Smartphone-urile de acest gen ar putea aduce Microsoft in atentia segmentului business in care compania americana nu a avut foarte mult succes in a isi vinde smartphone-urile in ultimii ani. Windows Phone s-a anuntat a fi un competitor interesant pentru Android si iOS, dar in final s-a dovedit a fi o mare dezamagire, asa ca poate Microsoft va reusi sa atraga interes nou si vanzari mai bune cu terminale de acest gen.