Apple breveteaza un sistem de editare al imaginilor in functie de sunete, locatie sau miscari (Video)

Apple breveteaza un Instagram avansat.

  Printre tehnologiile inventate anual in Cupertino regasim acum una care ofera un sistem avansat de editare a pozelor inregistrate folosind terminalele noastre, totul fiind facut automat. Mai exact, compania Apple a inventat un sistem care poate modifica automat orice poze din terminale in functie de sunetele din jur, de locatia in care ne aflam sau de miscarile pe care le facem.

  In clipul video de mai sus aveti demonstrate toate efectele care pot fi aplicate prin intermediul noului sistem al companiei Apple, dar si modul in care ele se aplica, utilizatorii avand un oarecare control asupra lor. Mai exact, noi putem defini momentele in care sunt actionate efectele aplicate asupra pozelor, astfel ca putem defini muzica si efectele aplicate, miscarile si modul de aplicare al efectelor, plus multe altele.

  Cei care au descoperit brevetul de inventie prezinta tehnologia precum un Instagram avansat, diferenta fiind ca in cazul inventiei Apple totul s-ar face automat in baza unor setari predefinite. Pentru ca sistemul sa functioneze este necesara interconectarea cu difuzorul/microfonul, cu senzorii de miscare si nu numai, iar rezultatul final ar putea fi departe de asteptari pentru multi dintre utilizatori.

  Ca de obicei, Apple inventeaza foarte multe tehnologii interesante, insa de la brevetare si pana la implementare efectiva este o cale extrem de lunga, asa ca ramane de vazut daca vom vedea vreodata acest brevet utilizat in iDevice-uri.