HTC One M9 Plus apare in primele imagini

HTC One M9 Plus este dezvaluit in primele imagini.

HTC One M9 Plus imagini

  HTC One M9 Plus este cel de-al doilea model al HTC One M9 pe care compania HTC se pregateste sa ni-l prezinte in cadrul Mobile World Congress 2015, insa pana atunci avem ocazia de a il vedea in primele imagini. Daca pana astazi am aflat doar informatii credibile in legatura cu HTC One M9, iata ca HTC One M9 Plus intra pentru prima oara in atentia lumii, el fiind “fratele” mai mare al noului varf de gama.

  Conform informatiilor aparute astazi, HTC One M9 Plus urmeaza sa aiba un ecran de 5.5 inch cu rezolutie QHD, un procesor Snapdragon 810(daca vor fi rezolvate problemele), 3 GB RAM, o camera dubla si un cititor de amprente. Desi unii ar putea spune ca acesta este de fapt HTC One M9, ei bine terminalul din aceste imagini este diferit de cele aparut in cursul zilei de ieri pe internet.

HTC One M9 Plus apare in primele imagini

HTC One M9 Plus imagini 2

  Facand o comparatie cu ceea ce am vazut ieriHTC One M9 Plus nu are difuzoare in partea superioara si cea de jos, cei de la HTC implementand un buton Home cu un cititor de amprente in partea inferioara a ecranului. Mai mult decat atat, HTC One M9 Plus are o camera circulara care pare a fi mult mai mare decat cea prezentata in imaginile HTC One M9, deci vor exista diferente serioase intre cele doua dispozitive.

  Conform informatiilor furnizate cu terminalul, acesta ar urma sa includa o camera principala de 20 de megapixeli, ea fiind combinata cu o camera secundara pozitionata chiar deasupra sa, exact precum in cazul HTC One M8. Lasand la o parte aceste doua diferente, se pare ca HTC One M9 Plus nu contine alte schimbari estetice fata de HTC One M9, insa probabil hardware-ul le va afisa.

HTC One M9 Plus imagini 1

  Avand in vedere informatiile aparute pana acum, se pare ca HTC va lansa un HTC One M9 cu ecran de aproximativ 5 inch si un HTC One M9 Plus cu ecran de 5.5 inch, imitand intr-o anumita masura ceea ce a facut Apple cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus.