Omul care a ajutat Apple sa creeze design-ul Apple Store-urilor paraseste compania

Mickey Drexler

  2014 a fost anul in care compania Apple si-a pierdut o parte dintre cei mai buni colaboratori si angajati, iar in 2015 lucrurile par sa inceapa cu un trend similar, omul care a ajutat compania sa creeze design-ul Apple Store-urilor anuntandu-si retragerea din activitate. Mickey Drexler este numele sau, el fiind CEO al companiei J.Crew, dar si membru al consiliului director al celor de la Apple.

  Mickey Drexler s-a alaturat consiliului director al Apple in anul 1999 si a fost omul care l-a ajutat pe Steve Jobs sa conceapa design-ul actual al produselor companiei americane, el fiind in mare parte neschimbat pe parcursul anilor. Drexler, in varsta de 70 de ani, este cel mai varstnic membru al consiliului director al Apple, el fiind urmat de catre Al Gore si Ron sugar, ambii in varsta de 66 de ani.

We’re grateful for Mickey’s 15 years of service on our board, during which time the company’s revenues have increased more than thirtyfold. Among his many contributions, Mickey was a key advisor on the launch of Apple’s retail stores at a time when few believed Apple would succeed and no one could have imagined the successes to come. We thank him for all of his contributions.

  Dupa 15 ani de colaborare cu Apple, Drexler va ramane cel mai probabil cunoscut pentru munca depusa a in amenaja Apple Store-urile care din 2001 si pana acum au depasit cifra de 400 in intreaga lume.