iOS 8.1.3 – probleme dupa instalare!

iOS 8.1.3 probleme instalare

  iOS 8.1.3 este disponibil din cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, compania Apple avand grija sa testeze temeinic aceasta actualizare pentru sistemul sau de operare in ideea de a nu o lansa cu probleme. Apple a rezolvat o mare parte dintre bugurile raportate de catre posesorii de iDevice-uri din septembrie si pana acum, astfel ca teoretic actualizarea ar trebui sa va ofere din nou unele functii pierdute ale sistemului de operare. In baza primelor detalii oferite de catre utilizatori, iOS 8.1.3 merita instalat fara dubii, insa eu v-am spus ca este bine sa mai asteptati cateva zile inainte de a face updat-eul si mentin aceasta afirmatie.

iOS 8.1.3 – probleme dupa instalare!

  Separat de ea, as vrea totusi sa aflu ce probleme ati mai intalnit voi in utilizarea terminalelor la aproape o zi dupa lansarea oficiala a iOS 8.1.3. Am instalat actualizarea pe un terminal iPhone 5 si am sesizat ca dispozitivul funcitoneaza ceva mai bine decat cu iOS 8.1.2, autonomia bateriei nefiind in vreun fel afectata de actualizare. In aceeasi idee, se pare ca nu vom mai avea parte de incalzire excesiva in timpul jocurilor sau a navigarii indelungi pe internet, dar asta nu inseamna ca terminalele nu vor mai emana caldura deoarece folosirea chip-urilor o genereaza si nu aveti cum sa o evitati.

  Acestea fiind spuse, sunt curios ce probleme ati intampinat voi dupa instalarea iOS 8.1.3 in iPhone, iPad sau iPod Touch si in ce fel v-au afectat experienta de utilizare a terminalelor.

120 COMENTARII

  1. Pana acum totul bine … Ba chiar o îmbunătățire semnificativă la mine … Ip5s . Am fost reticient la început , dar când citisem ca recomanzi update-ul l-am facut ai regret . Bun .

  2. Eu avand 2 i6 si un i4s in casa, am facut deocamdata update doar la i6 al meu si l-am comparat cu celalalt i6 cu 8.1.2, ce pot spune.. sunt identice, nu e nici o diferenta intre ele si nici in utilizarea de aseara pana astazi, totusi mi s-a parut ca ram-ul e mai bine organizat mi se pare ca rezista ceva mai bine cu mai multe aplicatii deschice….
    Si acum intrebarea mea, de i4s ce sti ? nu ii fac update inca …

  3. Pe iPhone 4S se merita sa faci update..e mai rapid si parca tine si bateria mai bine..însă eu am o problema de când a apărut iOS 8 , si anume a dispărut funcția Hotspot personal..l-am restaurat si degeaba..ai vreo rezolvare zone?ms

  4. Totul bine. Doar ca atunci cand primesti un apel , la incheierea acestuia muzica nu mai porneste automat daca inainte rula. Are cineva vreo rezolvare?

  5. @gabelllu
    Am eu soluția: 1. Te bagi la Mobile in setări
    2. Te bagi la mobile data network
    3. Jos de tot scrie personal hotspot
    4. Acolo bagi username si password.
    5. Ar trebui sa iti apăra sub Mobile
    6. GATA !

  6. Am incarcat telefonul aseara la Pc in timp ce faceam update.
    Sunt plecat prin tara, 3G activ, si de aseara nu l-am conectat la nici o alta sursa de alimentare.

    Am 41% in momentul asta, si telefonul folosit la intensitate medie.
    Subt foarte multumit de baterie, plus ca entionat asta inca de aseara, nu se mai incinge.

  7. Problema e urmatoarea: cand dau la sofware update imi da eroare…nu imi gaseste nici o actualizare, am facut hard reset, am stins si aprins tel.. Ce pot face sa vad updatul ? Precizez ca nu am cum sa fac updatul prin itunes pt ca nu detin o conexiune de internet lan buna . Am diar wi-fi .

  8. Sorin, ba da, daca pui back-up-ul vechi, pui si erorile.
    Eu fac mereu Restore din iTunes si Set up as new phone. Dupa care instalez aplicatiile manual si setarile.

  9. Am trecut de la 8.1.2 cu jb la 8.1.3 pe un iph 4s si merge foarte bine!! Bateria e ok,cred ca tine mai bine ca 8.1.2 . Cu 8.1.2 daca porneam whatsapp,fb si ask.fm daca incercam sa schimb de la o aplicatie la alta aveam lag si incarca greu,acum merge lejer.

  10. Am pe iPhone 6 iOS 8.1 si nu ii fac Up date deoarece am băgat 8.1.2 si nu ma ținea bateria decat o zi si apoi am revenit la 8.1 care ma tine 3 zile 8 ore folosința si restu in stand-by , pe voi cât va tine 8.1.3 pe un iPhone 6

  11. @razvan d.
    Am citit pe net, ca ar fi o problema Generala la iPhone urile cu 64/128 gb. Ca ar fi din cauza memoriei ram. Ai întâmpinat problema asta?

  12. @Sheggy
    Vreau sa spun ca telefonul e codat pe softbank Japonia si i-l folosesc cu gevey..dar am prieteni care la fel au telefoane cu gevey si nu au problema asta..

  13. Nu se pune nico-o “eroare” daca dupa update pui backup-ul, se instaleaza appurile care teoretic in ele nu ar trebui sa aibe erori. Eu cam la 2 luni ii dau o instalare din backup prin care se elibereaza ceva memorie.

  14. Dupa instalare, telefonul mi-a ramas blocat în ecranul care îmi cerea să tastez parola ca intotdeauna dupa o repornire. Spun blocat pentru ca nu puteam tasta deloc. Dupa un alt restart a fost ok, insa am intrat în app iDevice și dupa ce am lasat un comentariu la un articol, tastatura nu a mai disparut (decat dupa repornirea aplicatiei).

  15. Pai explica te rog appleforever cum e cu backup e bine să-l pui după restore prin iTunes sau nu? E mai bine sa faci restore prin iTunes când trecu la o versiune mai noua sau e ok si update Ota ,mersi

  16. iDevice-ul nu se mai actualizează; e vreo prb cu aplicația? Mie greu sa cred ca-i de la iOS! Noroc! Care a mai întâmpinat asa prb și dacă s-a rezolvat în vreun fel! Mersi!

  17. Salut! Sunt de aceeași părere ! Înainte , bateria avea o autonomie de 2 zile , bineînțeles noapte era pe mod avion , iar acum 1 zi!

  18. Iphone 4S ver.8.1.3- nicio problema aparuta in utilizarea telefonului! Lag-ul din deblocarea ecranului folosind cod este mai mic fata de ver.8.1.2 , autonomie baterie este ok,100% ora 9:30 iar acum,20:50,90% in conditiile in care am avut wirelless-ul activat non-stop,am vorbit 27 min si am intrat pe facebook 10-15min. Observ un management mult mai bun decat pe 8.1.2.
    Mentionez ca aceste date sunt diferite in functie de device-ul folosit,de aplicatiile instalate,de modul conectivitatii si de refresh-ul in background al aplicatiilor ca sa nu mai vorbim de localizare device. Bafta!

  19. Am reinstalat de cel puțin trei ori aplicația si degeaba , după reinstalare primesc știrile noi dar apoi nu se mai Actualizează

  20. e de la apple ( ios ) problema … nici tapatalk nu se mai actualizeaza … chiar daca vin notificarile de noi posturi, acestea nu apar … pe web totul este ok !

  21. Ar putea fi o problema de la Apple. Ideea este asa : unele terminale vad articolele noi si se actualizeaza automat aplicatia, unele terminale nu vad noutatile. Noi nu am modificat absolut nimic in felul in care sunt preluate informatiile de aplicatie, deci daca este de la Apple, trebuie rabdare.

  22. Numai ce am trecut acum si eu la 8.1.3 as dori totusi sa intreb pentru utilizatori de iPad 3 ! Atunci cand se da “Pinch” cu revenire la HomeScreen unde sunt categorii de icoane va merge in frame-uri ? Practic mie mi se inteapa in cateva frame-uri cand fac lucrul asta de fiecare data !

  23. Iphone 6 : usage stand by 1 zi si 17 ore utilizare 3 ore si 17 minute. Ios 8.1.2. Are rost sa fac update? Wireless, FB, gmail permanent, phone 24%, safari 24%.

  24. Am instalat iOS 8.1.3 si se pare ca are probleme cu 3G-ul
    Cand sunt pe date imi spune ca nu sunt registered pentru cellular data
    Daca fac switch pe 4G functioneaza fara probleme

  25. Am iPhone 6 si de cand am facut update- ul bateria tine substanțial mai mult. Am încărcat telefonul in seara cand a apărut update- ul si inca(după o zi jumătate de utilizare) mai am 23% deși am folosit telefonul ca si pana acum, FBk, watsapp, mesaje, telefoane..etc:)

  26. aplicatia idevice push nu mai functioneaza cum trebuie,imi arata doar stiri vechi si asta dupa ce am instalat 8.1.3…..mentionez ca am reinstalast-o de mai multe ori

  27. Am facut update prin itunesc pe iphone 5s si chiar se vedea cum halea baterie…am revenit la 8.1.2 si acuma parca mai rau haleste bateria…de ce oare? Stie cineva…am setat utilizati iphone ca nou

  28. Mi-am făcut si eu update-ul la 8.1.3 prin Wi-Fi si am vrut sa revin la 8.1.2, am făcut restore dar bateria se descarca mult mai repede si parca a început sa aibă lag. Am făcut din nou update la 8.1.3 tot prin Wi-Fi, dar aceeași problema cu bateria doar fără acel lag. Am tot cronometrat in cât timp se descarcă un procent din bateria făcând același lucru( browsing fiind conectat la Wi-Fi) la fiecare 2 minute si vreo 30 de secunde se ducea un procent. Am făcut restore din iTunes l-am lăsat sa își descarce 8.1.3 si am instalat-o. In iTunes am selectat ca telefon nou fără a face backup si de atunci a început sa m-a țină iar bateria aproximativ un procent la fiecare 4 minute si 30 de secunde (browsing prin Wi-Fi). Sper sa va ajute si pe voi experiența mea.

  29. Merge brici 8.1.3 pe toate deviceurile CURATE.Stop JB si veti fi fericiti.Aveti bani de iPhone 6,6 plus,iPad air1 si 2 si faceti JB???? nu inteleg nimic din actiunile voastre.

  30. @Dani Ce setari speciale? @Blackhitman minte de ingheata apele! Cum poti sa crezi ca dupa aproape 12 ore de functionare, timp in care a mai si butonat telefonul, mai are 90% baterie. Cred ca a vrut sa spuna ca mai are 10%. Eu nu am reusit NICIODATA sa ma intorc seara acasa cu telefonul pornit, daca nu l-as incarca peste zi cand am ocazia! Am iPhone 5s.

  31. Am facut update la 8.1.3 pe iPhone 6 si am primit o eroare la scurt timp dupa ce s-a incarcat tel (This accessory may not be supported). Am cablul original …. sa fie problema de la update sau pur si simplu o coincidenta? 🙂

  32. La iphone 5c a dat cineva? Este ok?
    Cred ca problema cu bateria apare la multi pentru ca,facand un update,se utilizeaza mai intens pentru a observa posibile nereguli 🙂

  33. consecinte update de la 8.1.2 – la 8.1.3 : a ramas in DFU .Black Display .Nu reactioneaza nici cu HOMe + Power .Va tog ceva sugestii in afara de restore cu Itunes.Tinyumbrella sau RecBoot 1.1 nu au mers

  34. Daca un reset cu apasarea simultana a Home + Power nu merge si nici nu vrea restore, atunci e posibil sa aiba nevoie de service. TinyUmbrella si Recbook nu prea merg cu iDevice-urile noi.

  35. Eu am o alta problema, când ma suna un contact favorit nu-mi apare nici poza nici nu suna melodia aleasa. A mai pățit careva asa ceva?

  36. am un ipad pe care am instalat 8.1.3 si din pacate se incinge excesiv si nu la o utilizare intensa, iar din cauza asta bateria se descarca de la 100% la <10% in 7-8 ore, inante.. cu 8.1.2 se descarca in aproximativ 13-15ore

  37. Iphone 5C. Se incalzeste mai putin. Bateria este mai ok,desi din punctul meu de vedere problema cu bateria este din cauza ca este utilizat mai intens pentru a observa eventuale diferente,dupa update. In concluzie,este foarte ok update-ul pe 5c.
    Ce am remarcat eu,a fost ca imediat dupa aparitia IOS 8.1.3 , 8.1.2 incepuse sa se miste cam de rahat. Suntem ‘impinsi’ sa facem update.

  38. sal,am un iphone 4s care a avut pe el ios 8.1.2 la care acum cateva zile am instalat pe el ultima versiune ios 8.1.3 ,toate bune si frumoase dar azi nu mai se conecta wifi ,am dat resetare totala la telefon si apoi sal activez ,problema este ca nu imi gaseste reteaua wifi din casa deloc sa se poata activa ,va rog un ajutor daca stiti ,multumesc

  39. sal si ms pt raspuns ,am reusit sa activez tel prin 3g dar problema cu wifi persista ,nu se conecteaza ramane blockat wifi nu mai merge pur si simplu nu stiu ce sai fac,am fost azi la un service si mi-au spus ca sa prajit modulul wifi ,nu imi vine sa cred inca pt ca nu avea cum ,trei zile dupa actualizarea noului soft 8.1.3 a mers si dintr-o data sa blockat ,stie cineva va rog o alta solutie in privinta asta?multumesc

  40. O resetare a setarilor de retea ar putea ajuta. Configurari>General>Resetare>Resetare setari retea. Va trebui sa reintroduci toate parolele pentru Wi-Fi-uri dupa asta.

  41. Sall Zaone spune-mi te rog acum doua zile am pus 8.3 prin restore pe iphone 6 si îmi consuma ft rapid bateria trebuia sa ai dau o ștergere totala înainte sa al pun?

  42. Iphone 6 plus se blocheaza in safari are momente cand daca umblu pe telefon si se blocheaza il blochez si il deblochez dupa care se deschid aplicatii singure nu stiu ce sa fac datimi un sfat ios 8.1.3 multumesc

  43. deci, nici nu stiu ce sa mai spun despre acest sistem de operare… pana acum nu m-am confruntat cu nici una din problemele aparute la nici una din versiunile de soft începând cu 7.1.2, dar cum se spune: “niciodata nu e prea tarziu”… IP6Plus, cu 8.1.3 (dintr-o nefericita intamplare am actualizat)… prima si cea mai deranjanta problema, a aparut acel “lag” la apel de care spunea toata lumea… extrem de enervant… apoi la intrarea in unele aplicatii face un alt “lag” la care imi ofera pentru cateva secunde o frumusete de ecran alb (la 8.1.2 asta nu se intampla)… si imi pare ca se misca mizerabil, avand in vedere ca am trecut la 6plus de la 5s… nu mai spun nimic de porcaria cu JB… abea astept urmatoarea versiune de ios si urmatoarea cale de jb… sau, s-ar parea ca incet, incet, gândurile mele bune despre apple se vor spulbera…

  44. După instalare 8.1.3 pe iPhone 6 am probleme cu semnalul .mai exact se pierde de 3..4 ori pe zi , pt 1..2 minute . Alta problema e acel lag la apel si bineînțeles bateria care nu mai tine la fel. Ținând cont ca telefonul a funcționat bine înainte de actualizarea la 8.1.3. nu pot sa spun de cât ca problema e de software