iOS 8.1.3 – merita instalat ?

iOS 8.1.3 merita instalat

  iOS 8.1.3 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar una dintre principalele intrebari a fost daca merita instalata aceasta actualizare pentru sistemul de operare. Ca de obicei, raspunsul la intrebare este extrem de complex si tine in principal de feedback-ul oferit de catre voi, deoarece fiecare utilizator are o experienta diferita cu sistemul de operare. Conform celor care au instala pana acum iOS 8.1.3, bateria nu apre sa fie afectata in mod negativ, ba din contra, terminalele par sa nu se incalzeasca la fel de mult precum in trecut si lag-ul la primirea de apeluri telefonice pare sa fi fost redus.

Merita instala iOS 8.1.3 ?

  Combinand toate acestea cu rezolvarile problemelor privind logarea in FaceTime si iMessage, o aparenta crestere a performantelor iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, sau o reducere a spatiului necesar pentru actualizari viitoare, actualizarea pare sa fie de bun augur. Pana acum foarte putine persoane au raportat probleme in ceea ce priveste utilizarea iDevice-urilor, insa vorbim despre feedback relativ putin deocamdata, avand in vedere ca actualizare a venit pe neasteptate. Partea proasta a iOS 8.1.3 este ca solutia de jailbreak TaiG a fost blocata de catre compania Apple, astfel ca veti fi nevoiti sa ramaneti la iOS 8.1.2 sau sa faceti downgrade la iOS 8.1.2 daca ati apucat sa actualizati iDevice-urile.

  Din punctul meu de vedere orice actualizare pentru iOS este binevenita si in general v-as fi recomandat sa instalati iOS 8.1.3 fara nicio retinere, dar istoria recenta a actualizarilor ma motiveaza sa fiu ceva mai rezervat. In aceasta idee, recomandarea mea este sa nu instalati inca iOS 8.1.3, daca nu ati facut-o deja, si sa asteptati cateva zile pana se linistesc lucrurile si cei curajosi incep sa ofere feedback. Urmariti iDevice.ro in perioada urmatoare pentru a afla ce impact are iOS 8.1.3 asupra iDevice-urilor si daca el merita instalat sau nu.