Apple le cere dezvoltatorilor sa finalizeze si sa trimita spre aprobare primele aplicatii pentru Apple Watch

apple watch modele

  Apple Watch ar trebui sa fie lansat in luna aprilie, conform lui Tim Cook, insa exista sansa ca in Cupertino cineva sa fi decis ca produsul poate ajunge mult mai repede pe pietele din intreaga lume. Conform unor informatii obtinute de la parteneri Apple, compania americana le cere acestora sa isi finalizeze procesul de dezvoltare al titlurilor pana in data de 12 februarie. Aplicatiile lor trebuie sa fie pregatite pentru utilizare si suficient de bune pentru a fi publicate in App Store, deci exista interes in Cupertino pentru a expedia procesul de pregatire a lansarii Apple Watch.

  Cerinta celor de la Apple nu are, cel mai probabil, legatura cu o eventuala lansare expediata a Apple Watch, compania avand intentia de a testa aplicatiile cu miile de partneri care ii folosesc smartwatch-ul. Principala grija a Apple in legatura cu Apple Watch este autonomia bateriei, iar testarea aplicatiilor inaintea lansarii oficiale este o necesitate pentru a vedea ce impact au acestea asupra autonomiei finale. Daca Apple va primi aplicatiile pe 12 februarie, atunci pana in aprilie are timp suficient pentru a le testa si a le oferi partenerilor sfaturi in privinta imbuntatirii lor, astfel ca in momentul lansarii totul sa fie perfect.

  O multitudine de parteneri si non-parteneri Apple dezvolta aplicatii pentru Apple Watch, asa ca in momentul lansarii produsului vom avea cu siguranta ce sa instalam in el.

1 COMENTARIU

  1. deja am banii pusi deoparte pt iwatch 🙂 iar daca nu o sa’mi placa, il vand si imi iau alt iwatch :))) viva apple 😉