Potentiali castigatori – Concurs: Castiga un iPod oferit de iDevice.ro!

logo mare ootimiz

  Sfarsitul de an a adus si ultimul concurs pe iDevice.ro, atunci v-am oferit posibilitatea de a castiga cateva iTunes Gift Card-uri, dar si o boxa wireless ce va permite sa ascultati muzica oriunde si oricand. Pentru ca suntem intr-un an nou si intr-o luna noua, astazi initiez un alt concurs pentru voi, iar de aceasta data va ofer posibilitatea de a castiga un iPod Shuffle al companiei Apple. Versiunea albastra de 2 GB a iPod Shuffle este oferita in cadrul acestui concurs pentru un norocos cititor care va respecta regulamentul de participare pe care il vedeti mai jos :

  • dati un share sau retweet acestui concurs folosind butoanele dedicate din acest articol, cei din aplicatia iDevice.ro putand folosi butonul de sharing pozitionat in partea dreapta sus, langa bubble-ul pentru comentarii;
  • sa lasati un comentariu cu textul Particip.

  Respectarea conditiilor de participare va fi verificata pentru validarea castigatorului, in cazul nerespectarii, persoana sau persoanele alese urmand a fi descalificata/descalificate. Concursul se va incheia pe data de 06.02.2015 la ora 24:00. Succes!

UPDATE – Castigatorul este : geo 

Potentiali castigatori : Rafael , lucian84 , cristina dragomir ;

Se vor verifica conditiile de participare si daca in decursul a 3 zile geo nu raspunde e-mail-ului de confirmare, vor fi contactati potentialii castigatori.

407 COMENTARII

  1. Ce mi-a tresarit inima cand am vazut geo pt. ca. seamana la o prima vedere cu nick-name-ul meu! n-ai tastat prea rpd Zaone? 🙂