Aplicatia companion Apple Watch apare intr-o galerie extinsa de imagini

interfata aplicatie Apple Watch

  Cu mai bine de o saptamana de zile in urma am aflat primele detalii despre aplicatia companion pentru Apple Watch, ea urmand a fi instalata in terminalele iPhone pentru a ne permite sa personalizam viitorul smartwatch. Mai mult decat atat, aplicatia va prelua si o parte din procesarea tuturor functiilor ce sunt rulate de catre Apple Watch, puterea de procesare a iPhone-urilor fiind necesara pentru a conserva bateria ceasurilor. Astazi avem ocazia de a vedea o galerie extinsa de imagini cu unele informatii noi privitoare la functiile ce urmeaza sa fie disponibile pentru noi.

  Va recomand sa cititi articolul initial pentru a vedea toate noutatile pe care aplicatia dedicata Apple Watch ne-o va aduce, iar in acest articol veti vedea doar detalii suplimentare pentru anumite functii. Aplicatia companion pentru Apple Watch va fi integrata in sistemul de operare iOS 8.2 si va fi disponibila in terminalele iPhone, tabletele iPad fiind aparent incapabile sa interactioneze cu smartwatch-ul.

interfata aplicatie Apple Watch 1
Aplicatia va permite adaugare a pana la 12 prieteni in ecranul Friends pentru a permite interactiunea rapida cu ei.
interfata aplicatie Apple Watch 2
In meniul Activity vom putea controla toate optiunile de monitorizare a functiilor vitale sau a exercitiilor de fitness.
interfata aplicatie Apple Watch 5
Sectiunea More va permite setarea formatului ceasului, primirea de notificari Push prin iPhone, alegerea monogramei pentru lockscreen si multe altele.
Aplicatia ne va permite sa sincronizam playlist-uri din iPhone, informatii de directionare pentru navigatie si salvarea de poze din iPhone
interfata aplicatie Apple Watch 6
Email-urile vor fi afisate in LockScreen prin preluare din iPhone, aplicatia permitand inclusiv “oglindirea” ecranului iPhone-ului, personalizarea setarilor pentru apeluri telefonice si nu numai.
interfata aplicatie Apple Watch 7
Aplicatia va permite afisarea de informatii despre evolutia unor actiuni pe bursa, va permite setarea unui cod de siguranta si mesaje predefinite pentru a raspunde celor primite pe iPhone.
interfata aplicatie Apple Watch 8
In final, vom putea dezactiva unele animatii si efecte, vom putea configura setarile de accesibilitate si vom putea alege ce informatii din aplicatia Sanatate raman private.