Prima Pagina OS X Yosemite OS X Yosemite 10.10.3 simplifica procedura de logare in conturi Google folosind...

OS X Yosemite 10.10.3 simplifica procedura de logare in conturi Google folosind autentificarea in 2 pasi

OS X Yosemite 10.10.3 Google

  Saptamana aceasta OS X Yosemite 10.10.3 a fost lansat de catre compania Apple pentru posesorii de Mac-uri, iar separat de noua aplicatie Photos, se pare ca el aduce si o imbunatatire serioasa pentru alte servicii. Mai exact, se pare ca Apple a imbunatatit sistemul de autentificarea pentru serviciile Google care cer sau permit autentificarea in doi pasi. Daca in trecut era necesara parcurgerea unui numar de pasi pentru a face autentificarea in serviciile Google, acum OS X Yosemite 10.10.3 permite doar introducerea codului trimis prin SMS de catre Google.

  Schimbarea este facuta pentru a simplifica procesul parcurs de catre posesorii de Mac-uri in a isi sincroniza conturile Google cu diversele aplicatii ale companiei Apple disponibile pentru OS X. Desi in iOS este in continuare necesara folosirea unei parole si parcurgerea unui proces mult mai complex pentru logarea in serviciile Google, iata ca pentru OS X Lucrurile se schimba. Meniul Internet Accounts din sectiunea System Preferences este cel care permite logarea intr-un cont Google mai usor folosind procesul de autentificare in 2 pasi, deci acolo veti beneficia de schimbare.

  • Marian

    Este în beta 10.10.3 asta sau cum a fost lansat? Ca macbook pro-ul meu mid 2014 nu-l găsește.

  • Daniel

    Da, este în beta.

  • Marian

    Daca ar fi scris si zaone in titlu sau undeva in articol ca e beta, n-as mai fi comentat. Am banuit eu dar na, am zis sa intreb totusi 🙂 poate-s eu prost

  • Am facut trimitere la articolul original.