iOS 8.3 aduce wireless CarPlay, noi caractere emoji, Apple Pay pentru China si noutati pentru utilizatorii Google

iOS 8.3 CarPlay wireless

  iOS 8.3 beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple si v-am spus ca una dintre noutatile importante pentru noi este optiunea de dezactivare a 3G folosind un buton dedicat. Separat de aceasta functionalitate, Apple a implementat un sub-meniu in aplicatia Settings care permite conectarea la sistemele CarPlay fara o conexiune USB. Daca pana astazi utilizatorii trebuiau sa conecteze un iPhone printr-un cablu USB la masina pentru a beneficia de CarPlay, acum o simpla conexiune Wi-Fi va oferi aceasta functionalitate fara necesitatea legarii de un cablu.

  Separat, compania Apple a implementat in iOS un sistem mai usor de logare in serviciile Google care permit activarea unei optiuni de autentificare in doi pasi, OS X Yosemite 10.10.3 avand aceeasi functie de saptamana trecuta. In final avem disponibile o serie de caractere emoji noi pe care le putem folosi in mesajele trimise prietenilor sau in textele scrise in oricare dintre aplicatiile utilizate in iDevice-uri. Toate aceste noutati sunt disponibile deocamdata doar in iOS 8.3 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, dar ele vor fi disponibile public in momentul in care iOS 8.3 va fi oficial lansat.

Google autentificare 2 pasi iOS 8.3

iOS 8.3 emoji noi

Articolul precedentiOS 8.3 permite dezactivarea 3G cu un buton dedicat!
Articolul următoriOS 8.4 este dezvoltat de Apple, iata ce va aduce nou
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.