O linie aeriana permite folosirea Apple Pay in avion

jetblue apple pay

  Apple Pay a fost lansat la sfarsitul anului trecut de ctre Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar el s-a bucurat de un succes enorm in putinele luni de disponibilitate pe piata. La sutele de parteneri Apple care permit efectuarea de plati mobile prin Apple Pay adaugam acum si linia aeriana JetBlue, ea urmand a permite folosirea sistemului in aer. Mai exact, cei de la JetBlue le vor oferi clientilor anumitor curse aeriene posibilitatea de a efectua plati mobile in aer prin intermediul Apple Pay, totul la fel de simplu precum in orice alt magazin din lume.

Starting next week, passengers on select JetBlue Airways flights can use Apple Pay on their iPhone 6 and 6 Plus handsets to buy food, drinks and certain onboard amenities when the plane reaches cruising altitude. You’ll be able to upgrade to available premium seats, too.

  Eddy Cue, vicepresedintele senior al Apple care supervizeaza toate serviciile companiei ce functioneaza prin internet, a declarat ca din moment ce jetBlue a implementat acest sistem, alte linii aeriene o vor face deasemenea. Pentru a autoriza platile online prin Apple Pay, insotitorii de zbor ai jetBlue vor avea tablete iPad Mini cu carcase speciale care permit acceptarea de plati folosind card-uri, dar si sistemul Apple. Incepand de saptamana viitoare zborurile intercontinentale ale jetBlue vor avea disponibil acest sistem, el urmand a fi extins si la alte tipuri de zbouri in martie si mai apoi iunie.

  jetBlue nu este unul dintre cei mai mari operatori de curse aeriene din SUA, insa din moment ce o compania si-a facut curajul de a folosi noul sistem Apple, altele o vor face in viitor, mai ales daca utilizatorii vor fi satisfacuti de el.