iOS 8.3 si prima problema serioasa

iOS 8.3 problema

  Am instalat iOS 8.3 in cursul zilei de luni, la doar o ora in urma lansarii facute de catre compania Apple, iar astazi am avut parte de prima problema neplacuta pe care nu am intalnit-o in versiunile vechi ale sistemului de operare. Mai exact, primind un apel telefonic pe iPhone 6 Plus cu iOS 8.3 instalat nu am putut accepta acel apel in ecranul de blocare deoarece ecranul refuza sa raspunda la vreo comanda, butoanele ramanand functionale. Deblocand terminalul folosind Touch ID am sesizat ca ecranul refuza sa raspunda la orice fel de comanda, singura metoda de a readuce lucrurile la normal fiind blocare si deblocarea dispozitivului.

iOS 8.3 si o problema extrem de neplacuta

  Pentru ca vorbim despre o versiune beta a iOS, era de asteptat sa existe probleme cu iOS 8.3, insa aceasta pare a fi una care are legatura cu un bug mai vechi care nu se manifesta atat de rau. V-am spus deja ca in vechile versiuni ale iOS 8 Control Center-ul refuza sa se deschida uneori din ecranul de blocare, iar desi acum aceasta problema s-a rezolvat, iata ca a aparut alta mult mai neplacuta. Imposibilitatea de a utiliza ecranul pentru deblocare sau dupa deblocare este un bug care daca va ajunge in versiunea finala a iOS 8.3, va genera un numar foarte mare de clienti suparati pe Apple.

  Daca nu m-as gandit ca problema de acum are la baza una veche, as fi spus ca totul se va rezolva rapid de catre inginerii Apple, insa din pacate lucrurile se inrautatesc in loc sa se imbunatateasca. Avand in vedere numeroasele probleme de pana acum, increderea mea ca problema va fi reparata pana in momentul lansarii iOS 8.3 este mica, asa ca ma astept ca prin mai sau iunie sa nu-mi mai pot debloca terminalul folosind ecranul si sa nu mai pot folosi deloc terminalul dupa deblocare.