iOS 8.3 aduce o schimbare importanta pentru iCloud

iOS 8.3 iCloud Photo Library

  iOS 8.3 beta 1 a fost lansat luni de catre compania Apple si v-am spus deja ca el aduce o optiune de dezactivarea 3G, plus alte cateva noutati interesante, insa printre ele se regaseste si o schimbare care are legatura cu iCloud. Mai exact, sistemul iCloud Photo Library nu mai este afisat de catre compania Apple ca fiind disponibil in versiune beta, semn ca el a trecut cu brio testele pentru a fi disponibil pentru utilizare pentru toti utilizatorii. Acest sistem ne permite sa sincronizam toate pozele si clipurile video din terminale cu iDevice/Mac-urile conectate la acelasi Apple ID, iar orice modificari vom face pentru acest continut multimedia va fi vizibil in timp real pe toate terminalele.

  Compania Apple a lansat iCloud Photo Library in versiune beta impreuna cu iOS 8 deoarece nu stia daca el va functiona fara probleme pentru toata lumea, insa iata ca lucrurile au decurs fara cusur. In aceasta idee, in momentul lansarii oficiale a iOS 8.3, iCloud Photo Library va fi marcat oficial ca fiind iesit din versiune beta, dar acest lucru nu ne va afecta in vreun fel sau altul. Apple are obiceiul de a lansa produse in versiune beta pentru utilizatorii sai, a se vedea Siri, insa nu in toate cazurile anunta iesirea acelui produs din stadiul beta de testare, a se vedea tot Siri.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca in versiunea finala a iCloud Photo Library sa nu mai fie problema cu incarcarea pozelor si clipurilor video atunci cand vrei sa te uiti la ele pe iphone. Eu folosesc acest serviciu si pozele pe iphone am ales sa fie pastrate la dimensiune optimizata. Atunci cand vreau sa ma uit prin ele si sunt si conecat la o retea wireless, indiferent care ar fi nu se incarca poza sau clipul video.