iOS 9 nu rezolva problema Control Center in ecranul de blocare

iOS 9 control center problemaiOS 9 inca nu rezolva o problema a Control Center care dateaza inca din momentul lansarii iOS 8 pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, compania Apple evitand sa o rezolve in zecile de build-uri beta sau finale ale sistemului sau de operare.

Vorbesc desigur despre situatiile in care accesati LockScreen-ul, ecranul de blocare, al terminalelor voastre si incercati sa deschideti Control Center pentru orice aveti nevoie, insa centrul de control disponibil in iOS refuza sa se deschida, ecranul neinregistrand glisarea facuta in partea sa inferioara.

Am vorbit in repetate randuri despre problema Control Center in iOS 8, iar acum sesizez ca ea exista inclusiv in iOS 9 si am o vaga impresie ca Apple nu o va rezolva prea curand, altfel si-ar fi dat silinta sa o faca pana acum, chiar daca am tot facut update in diverse versiuni ale iOS.

De la build final al build beta, aceasta problema persista in iOS si uneori este extrem de suparatoare, asta deoarece exista situatii in care doresti sa activezi sau sa dezactivezi ceva rapid, sau sa faci o poza, insa Centrul de Control nu se deschide in interfata ecranului de blocare.

In 9 luni de zile inginerii Apple au pastrat aceasta problema in iOS, build dupa build si desi sunt sigur ca sunt constienti despre existenta sa, ea afectand destul de multe persoane, nu pot sa inteleg de ce inca nu si-au dat silinta sa o rezolve.

Avand in vedere ca problema apare aleator in timpul utilizarii terminalelor si nu la fiecare accesare a LockScreen-ului, asa cum probabil unii si-ar imagina, este destul de dificil, ca utilizator, sa iti dai seama ce anume este la baza intregului bug.

Acestea fiind spuse, daca ati intampinat problema Control Center in iOS 8, atunci va spun inca de pe acum ca in iOS 9 nu veti fi scutiti de ea si probabil nici in versiunile ulterioare.

6 COMENTARII

  1. Nu am întâmpinat absolut niciodată problema asta pe nici un build si nici o varianta finala de iOS 8. Nici pe 4s, nici pe 5 respectiv 5s