Phorm – tastatura care se transforma pentru a implementa butoane fizice peste ecranul iPad Mini (Video)

  Phorm este o noua carcasa pentru tabletele iPad Mini, ea fiind conceputa pentru a implementa butoane fizice tabletei concepute de catre compania Apple, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga functionalitatea sa. Practic dupa montarea tabletei in carcasa, care vine echipata si cu un ecran special, un slider montat in spatele sau ascunde sau afiseaza in mod “magic” butoanele fizice gandite de catre dezvoltatori. Separat de adaugarea de butoane fizice, carcasa este capabila sa protejeze tabletele noastre, astfel incat ele nu vor fi afectate de impactul mic sau mediu.

We built Phorm so tablet users will never again have to choose between thin stylish devices with touchscreens and amazing usability. Typing on a flat touchscreen is still a really unnatural user experience. Adding a tactile dimension to an otherwise flat surface changes the way we will interact with all the screens in our lives. This is just the beginning.

  Acum daca va intrebati cum anume sunt formate aceste butoane pe ecranul de protectie al carcasei, ei bine la mijloc sta un material elastometric, dar si un fluid care este fortat in locase speciale de pe panoul de protectie. Conform companiei dezvoltatoare, fluidul impins in locasele din panou pentru a forma butoanele fizice nu va afecta tableta in cazul unui impact sever, astfel ca din acest punct de vedere puteti sta linistiti. Ideea din spatele Phorm este extrem de interesanta deoarece exista multe persoane care si-ar dori sa aiba butoane fizice pentru tablete, iar acum le pot avea si le pot dezactiva dupa bunul plac, fara a fi nevoiti sa scoata tableta din carcasa.

Phorm tableta iPad

  Daca sunteti interesati de carcasa Phorm, ei bine ea poate fi cumparata la pretul de doar 99$ pe website-ul companiei dezvoltatoare, primele unitati urmand a fi livrate in vara acestui an.