iOS 8.3 – zece zile mai tarziu

iOS 8.3 mai tarziu

  iOS 8.3, intr-o prima versiune beta, a fost lansat de catre Apple pe data de 9 februarie, luand toti dezvoltatorii de aplicatii prin surprindere impreuna cu utilizatorii care asteptau lansarea iOS 8.2 pentru iDevice-urile noastre. La o zi dupa lansarea acestui build si instalarea in iPhone 6 Plus v-am vorbit despre primele impresii ale iOS 8.3 si despre o problema care de atunci si pana acum nu am putut-o replica intr-o forma sau alta. In aceste 10 zile de utilizare ale iOS 8.3 singura problema care o intalnesc in mod constant are legatura cu rotirea automata a ecranului, acesta refuzand sa isi modifice pozitia in functie de orientare atunci cand Homescreen-ul este deschis.

iOS 8.3 – 10 zile de utilizare

  Separat de acest bug pe care Apple il va rezolva, cel mai probabil, alte probleme majore nu am intalnit si partea cea mai buna este ca iOS 8.3 functioneaza mai bine decat iOS 8.2 pe partea de performante. Inginerii companiei Apple au reusit sa optimizeze suplimentar iOS 8.3 pentru a oferi performante si mai bune pentru iPhone 6 Plus, insa avand in vedere ca vorbim despre un prim build al acestei versiuni a iOS, multe se pot schimba. Chiar si asa, nu ma astept sa am parte de o experienta mai proasta in momentul in care voi lansa versiunea finala a iOS 8.3 pentru iDevice-uri si va recomand sa nu va temeti de asa ceva.

  Cel mai mare castig pe care iOS 8.3 mi l-a adus este pe partea de autonomie, iPhone 6 Plus atingand 15 ore de utilizare in cazul meu, acesta fiind un record pentru cele 5 luni in care am terminalul in posesie. Totul are la baza existenta butonului pentru dezactivarea conectivitatii 3G si comutarea pe 2G, iar desi deocamdata nu este sigura mentinerea acestei optiuni acum, sper ca Apple sa nu o dezactiveze. In concluzie, sunt multumit de iOS 8.3 in primele 10 zile de utilizare si sunt curios sa aflu care a fost experienta voastra.