Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.3 – zece zile mai tarziu

iOS 8.3 – zece zile mai tarziu

iOS 8.3 mai tarziu

  iOS 8.3, intr-o prima versiune beta, a fost lansat de catre Apple pe data de 9 februarie, luand toti dezvoltatorii de aplicatii prin surprindere impreuna cu utilizatorii care asteptau lansarea iOS 8.2 pentru iDevice-urile noastre. La o zi dupa lansarea acestui build si instalarea in iPhone 6 Plus v-am vorbit despre primele impresii ale iOS 8.3 si despre o problema care de atunci si pana acum nu am putut-o replica intr-o forma sau alta. In aceste 10 zile de utilizare ale iOS 8.3 singura problema care o intalnesc in mod constant are legatura cu rotirea automata a ecranului, acesta refuzand sa isi modifice pozitia in functie de orientare atunci cand Homescreen-ul este deschis.

iOS 8.3 – 10 zile de utilizare

  Separat de acest bug pe care Apple il va rezolva, cel mai probabil, alte probleme majore nu am intalnit si partea cea mai buna este ca iOS 8.3 functioneaza mai bine decat iOS 8.2 pe partea de performante. Inginerii companiei Apple au reusit sa optimizeze suplimentar iOS 8.3 pentru a oferi performante si mai bune pentru iPhone 6 Plus, insa avand in vedere ca vorbim despre un prim build al acestei versiuni a iOS, multe se pot schimba. Chiar si asa, nu ma astept sa am parte de o experienta mai proasta in momentul in care voi lansa versiunea finala a iOS 8.3 pentru iDevice-uri si va recomand sa nu va temeti de asa ceva.

  Cel mai mare castig pe care iOS 8.3 mi l-a adus este pe partea de autonomie, iPhone 6 Plus atingand 15 ore de utilizare in cazul meu, acesta fiind un record pentru cele 5 luni in care am terminalul in posesie. Totul are la baza existenta butonului pentru dezactivarea conectivitatii 3G si comutarea pe 2G, iar desi deocamdata nu este sigura mentinerea acestei optiuni acum, sper ca Apple sa nu o dezactiveze. In concluzie, sunt multumit de iOS 8.3 in primele 10 zile de utilizare si sunt curios sa aflu care a fost experienta voastra.

 • Gruia

  Cel mai bun iOS op

 • ovi06

  Am revenit dupa 3 zile inapoi pe 8.1.3.Probleme la semnal,baterie si lag la tastatura.(ip 6)..mai e mult de lucrat la el.

 • Razvan

  Da… Nu stiu ce experiente ai avut tu dar eu sunt dezamagit… De la beta x al lui iOS 7 nu am mai avut probleme de genul sa se reseteze telefonul in timpul utilizarii ( in 10 zile am patit-o de 4 ori ), sa piarda brusc semnalul 3G / 4G si sa nu-si mai revina decat dupa restart sau intrarea in mod avion, sa piarda semnalul de gsm si sa ramana doar cu wifi… Si altele… Dar asa cum spuneai e de abia primul beta dintr-un sir totusi nu prea lung…

 • Vasile

  La mine pe 5s bateria tine mai mult dar îmi citește amprenta dupa câteva încercări sau deloc

 • Liviu

  Autonomie imbunatatita, spor de performanta, compatibil cu toate aplicatiile instalate. Nu am probleme cu orientarea ecranului. Iphone 6 plus.

 • VF

  Cu exceptia unui mic lag la tastatura care nu se intampla foarte des… n-am avut nicio problema pana acum cu aceasta versiune. Autonomia pentru mine este aceeasi ca si pe 8.1.3, performanta putin imbunatatita. Nu am intampinat probleme cu rotirea ecranului. Per total sunt multumit de aceasta versiune (beta), mai ales pentru posibilitatea de a comuta intre 2g/3g/4g… am in sfarsit semnal peste tot.
  (Iphone 6 plus)

 • ASC

  iphone 5 ios 8.3 , multumit de baterie, si semnal, stabil. Probleme la initierea unui apel, ecranul ramane negru si nu revine decat daca apesi pe home , sau power, enervant.

 • hhh

  Totul ok. Dar nu îmi apare opțiunea 2g/3g sau 4g

 • Ce operator ?

 • adrian

  e clar ca apple merge pe o directie gresita, dar întrebarea mea, e cum de nu-si da nimeni seama… or fi cu totii orbiti de “glorie”…

 • nicu

  Mie nici acum nu merge sa îi dau update, se tot incarca cautare actualizare 😐 un sfat ?

 • nicu

  Vorbesc de 8.1.3

 • D.L. Andrei

  Eu am autonomie de 17h 48 min pe iPhone 6 Plus si il folosesc atat ca un telefon normal cat si pentru internet 4G

 • VF

  Eu am o săptămana usage!!! Hai sa fin serios … Domn’ Andrei… Nici pe iPad mini retina, care are o baterie mai mare decât iPhone 6 plus nu scoți un asemenea usage daca folosești dispozitivul. Nu mai vorbiți aberații!

 • Daca nu-l tii nonstop pe 3G/4G care au semnal prost si consuma enorm de multa baterie la fluctuatii, calculele problemei se schimba radical.

 • Leon

  Asa e..si noi ne cumparam un telefon ca sa ii inchidem toate functiile sa avem si noi baterie macar 1-2 zile … Tipic Apple. De ce nu va luati un Nokia 1100?

 • La ce-ti ajuta 3G/4G deschis cand esti conectat la Wi-Fi? Explica-mi asta si de ce intelegi doar ce vrei tu, ca la articolul legat de google wallet.

 • Leon

  vorbim de 3G/4G sau date celulare? Ca e o diferenta…
  Date celulare nu… nu ai nevoie daca ai Wi-Fi.
  Pai intr-adevar..au semnal slab … si totusi e mai bine ca 2G.. de ce ar oprii cineva asta?!

 • Dorian

  Dacă ai Jailbreak pe iOS 8.1.2 nu poți face update din setări. Trebuie din iTunes.

 • Cristian

  Zaone, știi de ce mie nu imi apare in iOS 8.3 beta 2 sa pot dezactiva 3G si sa bag 2g sau 4g? Am iPhone 5s, cartela orange si acolo la operator am orange România 18.2.