iOS 8.3 – primele impresii

iOS 8.3 impresii

  iOS 8.3 beta 1 este disponibil pentru descarcare din cursul noptii trecute pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, aceasta fiind prima dintr-o lista lunga de versiuni ale iOS 8.3. V-am spus aseara noutatile aduse de iOS 8.3 si vorbim mai exact despre un sistem pentru dezactivarea 3G, plus implementarea wireless Carplay si a altor functii utile. Din pacate nu vom avea parte de schimbari ale design-ului sistemului de operare si de alte modificari vizibile in utilizarea de zi cu zi, insa vorbim abia despre prima versiune beta lansata de catre compania Apple pentru noi.

iOS 8.3 – primele mele impresii

  Am instalat iOS 8.3 aseara la cateva zeci de minute dupa lansarea versiunii pentru dezvoltatori si pot spune ca sunt placut impresionat de ceea ce a reusit compania Apple sa realizeze pentru noi cu aceasta actualizare. Pana acum iOS 8.3 s-a dovedit a fi extrem de rapid, mult mai rapid decat iOS 8.2 beta 5 sau orice alta versiune beta lansata pentru iOS 8.2 de catre cei de la Apple. Stiu ca ma veti intreba daca lag-ul apelurilor telefonice a fost rezolvat sau nu de catre compania Apple si in baza testelor facute de catre mine pana acum, el inca exista, desi este mult mai mic decat in trecut.

  Daca iOS 8.2 a fost gandit pentru a aduce suport pentru Apple Watch in toate iDevice-urile noastre, iOS 8.3 pare sa fie un update de stabilitate care sa imbunatateasca performantele generale. Nu am avut foarte multe probleme de functionare inainte de instalarea iOS 8.3 si deocamdata nu am descoperit altele noi, problema privind deschiderea Control Center din Lockscreen parand a fi rezolvata de companie. Nu va pot spune cum va evolua iOS 8.3, mai ales ca Apple nu a spus exact ce spera sa obtina prin aceasta actualizare, insa va pot spune ca lansarea sa este departe, deci vom vedea mult mai multe actualizari in viitor pentru el.

  Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.