Prima Pagina HTC One M9 HTC ONE M9 – specificatii, pret si primele imagini de presa

HTC ONE M9 – specificatii, pret si primele imagini de presa

23

HTC One M9 imagini presa

  HTC ONE M9 este viitorul varf de gama al HTC, iar astazi avem ocazia de a afla specificatiile tehnice si de a vedea imaginile de presa oficiale care vor fi publicate duminica viitoare de catre HTC. Compania taiwaneza isi va prezenta terminalul in aceeasi zi cu Samsung Galaxy S6, ambele smartphone-uri high-end urmand a fi disponibile in perioada urmatoare pe piata. Informatiile din acest articol in legatura cu HTC ONE M9 vin multumita unui retailer care a listat doua modele ale viitorului smartphone la un pret de pornire de 750 de euro in Europa.

SPECIFICATII TEHNICE HTC ONE M9

Conform informatiilor furnizate de catre el, HTC ONE M9 va avea :

  • ecran de 5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli;
  • procesor octa-core Snapdragon 810 tactat la 2 GHz;
  • 3 GB RAM;
  • spatiu de stocare minim de 32 GB;
  • camera principala de 20 de megapixeli, camera frontala UtraPixel de 4 megapixeli;
  • suport pentru retele 4G+ de 300 Mbps;
  • baterie de 2900 mAh;
  • difuzoare BoomSound;
  • grosime de 9.1 mm.

  HTC ONE M9 urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni, una cu o carcasa argintie si un panou frontal auriu, plus o a doua care va avea culorea gunmetal grey. Android 5.0 Lollipop urmeaza sa fie instalat in aceste terminale si cei de la HTC au conceput nu mai putin de 7 teme speciale pentru HTC Sense-ul care va fi instalat in Android. Practic toate specificatiile mentionate anterior pentru HTC ONE M9 au fost confirmate de catre retailerul european, pretul fiind principala noutate aici.

HTC One M9 imagini presa 1

  Avand in vedere ca si pentru Samsung Galaxy S6 se zvoneste un pret de pornire de 750 de euro, era normal ca pentru HTC ONE M9 sa nu existe un pret mai mic practicat de catre HTC. Atat HTC ONE M9, cat si Samsung Galaxy S6 intra pe o piata dominata de catre iPhone 6, iar separat de specificatii trebuie sa aiba so functii atractive, altfel le va fi extrem de greu sa “detroneze” terminalul celor de la Apple.

HTC ONE M9 imagini presa 2

HTC ONE M9 imagini presa 3

HTC ONE M9 imagini presa 4

HTC ONE M9 imagini presa 5

HTC ONE M9 imagini presa 6

HTC ONE M9 imagini presa 7