HTC ONE M9 – specificatii, pret si primele imagini de presa

HTC One M9 imagini presa

  HTC ONE M9 este viitorul varf de gama al HTC, iar astazi avem ocazia de a afla specificatiile tehnice si de a vedea imaginile de presa oficiale care vor fi publicate duminica viitoare de catre HTC. Compania taiwaneza isi va prezenta terminalul in aceeasi zi cu Samsung Galaxy S6, ambele smartphone-uri high-end urmand a fi disponibile in perioada urmatoare pe piata. Informatiile din acest articol in legatura cu HTC ONE M9 vin multumita unui retailer care a listat doua modele ale viitorului smartphone la un pret de pornire de 750 de euro in Europa.

SPECIFICATII TEHNICE HTC ONE M9

Conform informatiilor furnizate de catre el, HTC ONE M9 va avea :

  • ecran de 5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli;
  • procesor octa-core Snapdragon 810 tactat la 2 GHz;
  • 3 GB RAM;
  • spatiu de stocare minim de 32 GB;
  • camera principala de 20 de megapixeli, camera frontala UtraPixel de 4 megapixeli;
  • suport pentru retele 4G+ de 300 Mbps;
  • baterie de 2900 mAh;
  • difuzoare BoomSound;
  • grosime de 9.1 mm.

  HTC ONE M9 urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni, una cu o carcasa argintie si un panou frontal auriu, plus o a doua care va avea culorea gunmetal grey. Android 5.0 Lollipop urmeaza sa fie instalat in aceste terminale si cei de la HTC au conceput nu mai putin de 7 teme speciale pentru HTC Sense-ul care va fi instalat in Android. Practic toate specificatiile mentionate anterior pentru HTC ONE M9 au fost confirmate de catre retailerul european, pretul fiind principala noutate aici.

HTC One M9 imagini presa 1

  Avand in vedere ca si pentru Samsung Galaxy S6 se zvoneste un pret de pornire de 750 de euro, era normal ca pentru HTC ONE M9 sa nu existe un pret mai mic practicat de catre HTC. Atat HTC ONE M9, cat si Samsung Galaxy S6 intra pe o piata dominata de catre iPhone 6, iar separat de specificatii trebuie sa aiba so functii atractive, altfel le va fi extrem de greu sa “detroneze” terminalul celor de la Apple.

HTC ONE M9 imagini presa 2

HTC ONE M9 imagini presa 3

HTC ONE M9 imagini presa 4

HTC ONE M9 imagini presa 5

HTC ONE M9 imagini presa 6

HTC ONE M9 imagini presa 7

23 COMENTARII

  1. Lumea va cumpara smartphone-uri cu Android la pret de iPhone , dar mai rele ! Unde sant carcotasii ca iPhone-ul nu-si merita banii ? Dar astea si-i merita ? Eu nu cred . Si-au facut si ei piata , asa ca e vremea de facut bani …

  2. Asa e … Nimic in plus… 1 GB ram in plus . Camera de 20 MP spate… Ultrapixel 4MP pe fata .. procesorul..bateria mai mare..
    Apple cu ce a venit nou la fiecare lansare?

  3. Dc mai rele?cine decide daca e mai rau sau nu? Dc are pretul asta,pai i-a pune tu singurel asa,ce are asta in plus fata de Iphone-ul tau si vezi ce diferenta la pretul de productie este intre dispozitive.
    Pe partea de ram,Htc cheltuie de ori mai mult decat Apple,are 3 gb ram,camera de 20mpx fata de una 8 mpx crezi ca nu costa bani?senzorii implementati pe telefon nu costa bani?crezi ca un ecran QHD nu e mai scump decat un ecran vechi de 4 ani de zile HD?
    Iphone are un pret ridicat pt ce ofera el,pt ce are implementat in el…

  4. “iar separat de specificatii trebuie sa aiba si functii atractive, altfel le va fi extrem de greu sa “detroneze” terminalul celor de la Apple.”

    Am crezut ca e 1 aprilie cand am citit asta. Asa e zaone.. nimeni nu detroneaza iPhone-ul in functii…

  5. iphone are 1gb ram de 8 ani,camera aia de 8mega face poze patrate,ecranul este 720p,semnalul mort,ios este ruginit….super telefon ce sa zic, merita 15 mil

  6. Daca o sa optimizeze bine androidul o sa renunțam la iPhone (cu camera lor de 8 mpx, …). Spun asta pt ca m-am saturat de problemele cu iOS-ul, iPhone ca si aparat nu costa nici 200 euro, diferența este iOS care este tot mai varza.

  7. Am uitat sa specific ca am 2 telefone pe Vodafone, un iPhone 6 si un Samsung s5, cu iPhone numai probleme am, cu semnalul, …., recunosc ca si cu Samsung-ul am avut probleme dar acum este ok.

  8. Sper ca:

    1. Nu o sa aiba display full hd ci qhd

    2. Nu stiu daca am tot citit aiurea dar sper ca procesorul sa fie pe 64 biti

    3. Cam atat

    4. Intr-un final renunt la iphone sa trec fie la htc, s6 sau s6 edge

  9. @ viorelgn – pt ca majoritatea celor de aici sunt prea incuiati sa recunoasca superioritatea oricarui Android varf de gama , in fata iPhone-ului varf de gama – ca hardware , software si functii .

  10. @jesu, care “superioritate”? aia in care, in testul de utilizare care e facut pe youtube iphone6 ii cu hardware 2012 mai repede cu ca. 30 sec fata de m8?
    eu stiu ca TU esti “incuiat” , ai demonstrat-o prin faptul ca vb de apple ne avand produse de la ei….si da acest tel e identic cu M8, chiar penibil.

  11. […]   Partea buna a acestui Samsung Galaxy S6 este ca Samsung a renuntat in sfarsit la plasticul ieftin care imita pielea, terminalul parand a avea un look premium, insa ramane de vazut si il vor simti utilizatorii in maini. Teaserele de pana acum au dezvaluit faptul ca Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fi un competitor extrem de puternic pentru iPhone 6 in lunile urmatoare, deci ziua de 1 martie se anunta a fi extrem de interesanta. Atunci nu doar Samsung Galaxy S6 va fi dezvaluit, ci si HTC ONE M9, iar aseara v-am prezentat primele sale imagini oficiale, specificatiile si pretul. […]

  12. @EuGeorge…diferenta dintre Fullhd si QHD este de doar 1 dolar,doar ca QHD consuma ca naiba bateria si multi prefera sa ramana la ecrane de rezolutie mai scazuta dar pe care se vede foarte bine 🙂

  13. 1.De unde ai scos informatia asta,ca diferenta ar fi de doar 1 dolar?
    2. Care multi prefera sa ramana la rezolutie scazuta? doar Apple mai implementeaza ecrane HD in telefoane,pana si Allview implementeaza FullHd in telefoane de 250$.