iOS 8.2 jailbreak TaiG a fost lansat!

iOS 8.2 jailbreak TaiG

  iOS 8.2 jailbreak este posibil incepand de astazi folosind programul TaiG, hackerii echipei chinezesti actualizandu-si programul de jailbreak pentru a fi compatibil cu primele doua versiuni beta ale sistemului de operare. Dimineata v-am spus ca o versiune modificata a PP Jailbreak este disponibila pentru a ne permite sa facem jailbreak iOS 8.2 pe Mac, insa tot doar pentru primele doua versiuni beta ale sistemului de operare. iOS 8.2 beta 1 si iOS 8.2 beta 2 sunt singurele care mai contin exploit-urile utilizate de catre TaiG si PP pentru a face jailbreak iOS-ului, compania Apple blocand vulnerabilitatile in actualizarile lansate in urma lor.

  In aceasta seara TaiG a actualizat programul pentru Windows care ne permite acum sa facem jailbreak iOS 8.2 fara probleme, Apple semnand in momentul de fata cel putin versiunea beta 2 a acestui sistem de operare. V-am prezentat deja un tutorial jailbreak iOS 8 folosind TaiG si el ramane valabil inclusiv pentru versiunile beta ale iOS 8.2, singura schimbare facuta de catre chinezi fiind cea privind compatibilitatea cu aceste doua versiuni ale iOS. TaiG este compatibil inclusiv cu iTunes 12.1.1, cea mai recenta versiune a iTunes, astfel ca il puteti folosi in calculatoarele voastre pentru a exploata orice iDevice-uri care ruleaza o versiune a iOS 8, mai putin toate cele lansate de la iOS 8.1.3/iOS 8.2 beta 3 incoace.

  Puteti descarca cea mai recenta versiune a TaiG de aici.

Articolul precedentTim Cook inspecteaza panourile de sticla ale Apple Campus 2
Articolul următorSpaceText permite modificarea textului tastei space
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.