Prima Pagina aplicatii Apple Watch – noi aplicatii sunt prezentate

Apple Watch – noi aplicatii sunt prezentate

2

Aplicatii Apple Watch feb

  Apple Watch se apropie rapid de lansarea oficiala, iar Apple a invitat unii dezvoltatori in Cupertino pentru a-i ajuta sa-si finalizeze titlurile, iar acum avem ocazia de a vedea ce au ei pregatit pentru noi. In imaginile acestui articol aveti prezentate peste 10 dintre titlurile care vor fi disponibile pentru Apple Watch in momentul lansarii, majoritatea aplicatiilor fiind unele dintre cele mai populare disponibile in App Store. Daca va intrebati de ce le dezvaluie dezvoltatorii inca de pe acum, ei bine majoritatea probabil incearca sa afle parerile utilizatorilor inainte ca ele sa fie disponibile, pentru a oferi o experienta cat mai buna.

  In imagini veti vedea aplicatiile : Clear, Exact Fitness Timer, Feed Wrangler, Fitness Spades, Infinitweet, OfficeTime, Peeps, Prompt, BMW, Citymapper, Honeywell and Lutron si Nike, insa desigur ca altele sunt in proces de dezvoltare. Dintre toate, cea a BMW-ului pare a fi extrem de interesanta, deoarece ea permite controlarea anumitor functii ale masinilor de la distanta, insa ea nu este singura. Dezvoltatorii au conceput in principal aplicatii pentru fitness, insa desigur ca titluri care permit controlarea altor aplicatii, precum Facebook, Twitter sau Pinteres, urmeaza sa fie deasemenea disponibile.

  Acestea fiind spuse, Apple Watch va fi lansat in aprilie impreuna cu iOS 8.2.

Aplicatii Apple Watch feb 1

Aplicatii Apple Watch feb 2

Aplicatii Apple Watch feb 3

Aplicatii Apple Watch feb 4

Aplicatii Apple Watch feb 5

Aplicatii Apple Watch feb 6

Aplicatii Apple Watch feb 7

Aplicatii Apple Watch feb 8

Aplicatii Apple Watch feb 9

Aplicatii Apple Watch feb 10

Aplicatii Apple Watch feb 11

Aplicatii Apple Watch feb 12

2 COMENTARII

  1. Fitness si alte rahaturi de marketing,extrem de inexacte. Toate pe inca un gadget de care trebuie sa ai grija cu incarcatul,conectarea,etc,etc. De ce totul tinde sa se complice? Smartphone,tableta,smartwatch,probabil si laptop de carat după tine… Ne mai trebuie ceva? Mom ma gandesc cum sa simplific totul. Si cred ca voi renunța la tableta,luandu mi noul iphone care va apărea in toamna…da restrâng cat mai mult,sa scap de cat mai multe…

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here