Prima Pagina aplicatii Facebook Messenger update aduce o functie utila

Facebook Messenger update aduce o functie utila

Facebook Messenger actualizare

  Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentr a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri. Astazi o noua versiune a aplicatiei a fost lansata in App Store pentru noi, ea aducand in sfarsit suport pentru sistemul de extensii implementat de catre compania Apple in iOS 8 pentru utilizatori. Folosind acest sistem de extensii putem include Facebook Messenger in lista de aplicatii catre care putem partaja clipuri video sau poze, astfel ca acest tip de continut poate fi incarcat din orice aplicatie in Facebook Messenger fara a deschide in prealabil aplicatia Facebook.

 • While using other apps on iOS 8, you can now tap the share button to easily share photos, videos and links directly with Messenger.

  Facebook Messenger este disponibil pentru descărcare gratuită în format universal în App Store.

 • Bogdan

  Eu inca astept un update pentru a putea raspunde mesjelor din notification center

 • daniel

  eu aştept un update care sa permita vizualizarea orei la care x a vazut mesajul.observ ca nu se mai arata acest lucru.practic nu mai ştim daca interlocutorul a citit mesajul

 • MihaiDamas

  AM INCERCAT DUPA UPDATE SA TRIMIT O POZA DAR NU DESCHIDE LA OPTIUNI DECAT MESAJE, MAIL, FACEBOOK, TWITTER.

 • Catalin

  Poti vedea daca ti-a fost citit mesajul sau nu dar fara sa vezi si ora. In partea dreapta a chat-ului unde sunt mesajele trimise de tine poti sa apesi pe un mesaj si o sa apara sub acel mesaj ceva, daca apare “seen” inseamna ca a fost citit mesajul iar daca apare “delivered” inseamna ca nu ti-a fost citit mesajul.
  Sau mai e o metoda, tot in chat la mesajele trimise de tine in partea dreapta o sa vz o bulina mica cu avatarul celui cu care vorbesti, asta inseamna ca ti-a citit mesajul, daca e doar o bulina albastra inseamna ca nu ti-a citit mesajul.

 • daniel

  mulţumesc