Samsung Galaxy S6 Edge dezvaluit IN DETALIU in imagini OFICIALE

Samsung Galaxy S6 imagini de presa

UPDATE: Duminica veti putea urmari un streaming LIVE al prezentarii Samsung Galaxy S6 in aceasta pagina.

  Dupa primele imagini reale cu Samsung Galaxy S6, sau mai exact un prototip furnizat de catre Samsung unui partener, astazi avem ocazia de a vedea imagini oficiale de presa prin care este prezentat Samsung Galaxy S6 Edge. Imaginile vin direct din Coreea de Sud si prezinta in detaliu ecranul curbat pe margini al Samsung Galaxy S6 Edge, impreuna cu design-ul conceput de catre compania coreeana pentru el. La o prima vedere, Samsung Galaxy S6 Edge arata destul de elegant, chiar daca ecranul nu pare sa se imbine chiar atat de frumos cu panoul frontal al carcasei.

Samsung Galaxy S6 Edge prezentat in IMAGINI OFICIALE

  Daca in cazul Samsung Galaxy S6 puteam vedea multe elemente care il aseamana cu iPhone 6, in cazul Samsung Galaxy S6 Edge lucrurile sunt diferite dispozitivul neavand, in baza acestor imagini, vreun element care sa il faca similar cu produsul Apple. Din pacate aici nu vedem partile superioara si inferioara ale carcasei, in partea inferioara fiind pozitionat grilajul pentru difuzor similar cu cel al iPhone 6, dar si un port micro-USB intr-o asezare similara cu cea a portului Lightning. Per total sunt placut impresionat de modul in care arata Samsung Galaxy S6 Edge, insa imi limitez afirmatia la imaginile din acest articol.

  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi prezentate duminica la 19:30 de catre compania Samsung, iar transmisiunea in direct din Barcelona poate fi vazuta aici.

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 1

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 2

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 3

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 4

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 5

Samsung Galaxy S6 imagini de presa 6

36 COMENTARII

  1. Zaone,scuza-ma ca te intreb,dar cum poti spune ca aseazarea portului de incarcare e copiata de la Iphone,adica,nu inteleg,ma jur ca nu inteleg. Care este asemanarea?ajung sa cred ca scrii unele articole doar pt a provoca discuti in comentarii.

  2. Deci chiar am crezut ca va fii un telefon woow dar nu este …este o aiureala …tocmai ma gandeam sa vand iphone 6 sa trec la galaxy s6 dar vazand-ul mi-a trecut ideea … Este pur si simplu samsung…sincer htc este mult peste samsunt la design si multe alte telefoane …dezamagit total degeaba ai configuratii bune daca este foarte neatragator

  3. Ce are Android-ul? Este super ok, decât iOS-ul cu problemele lui mai bine Android, eu unul m-am săturat. Samsung 6 este din metal, nu plastic. iPhone este din metal si 90% din telefoane sunt in carcase de plastic, cu ce va încânta metalul care nici nu se vede din carcasa de plastic? O fița ca aveți un iPhone.

  4. Cand sunt beat toate fetele imi par frumoase. Cand fumez tampenii stiti ce patesc? Toate Samsungurile imi par iPhoane. De ciocolata.
    Lasati fratilor psihedelicele ca rade lumea de voi.

  5. Rog toti samsugii sa nu se supere pe mine, dar nu ma pot abtine: 🙂
    Ba ce naspet de telefon mai fac horeinii astia obositi.
    Deeh dupa ce vazu’i hidosenia, prind curaj cand observ la cat de superb e si spatele de aifong 6 . :)))

  6. Acest model nu este frumos , din punctul meu de vedere … Daca asa arata in realitate , este un alt fiasco . Chiar si Lenovo , Huawei fac telefoane mai frumoase , ce sa mai zic de HTC !

  7. Poseidon, oare hidosenia asta se stramba tot ca Iphone 6? Al meu nu s-a strambat ca am avut grija, dar in schimb s-a dezlipit ecranul de carcasa la coltul din dreapta si cans apesi acolo pe ecran scoate un sunet si se misca vizibil…

  8. Arata beton în poze, e f tare, părerea mea. Și dacă eranele laterale vor fi ca la actualul edge o sa fie beton, pt ca sunt f utile, în ciuda scepticismul pe care recunosc ca și eu îl aveam.

  9. Nu stiu Bogdane, eu n-am prb asta. Du-l la garantie , ce sa zic …
    Si totusi, revenind la hidosenia samsungea , camera nu e cam mult iesta in exterior? Ohhhh

  10. Cata dusmanie in articolu asta..inainte era o bucata urata de plastic..acum e o bucata urata de metal… sunteti niste oameni tristi…legati doar de iPhone Si platind orbeste nestudiind si restul pietei. Dar ma rog…fiecare isi apara telefonul..

  11. Da, domnu. Htc one m8. Si-mi place la fel ca aifonu, evident, exceptand partea cu nandroidul. Nu-mi suna pe ipad si imac, dar merge ca telef de job.

  12. Cum stai cu carcasa,inca nu s-a crapat ca doar stie oricine (din cei care se documenteaza sau chiar l-au avut) ca este un defect de proiectare,la marele telefon HTC.

  13. Nu sunt Gica Contra, dar camera aia iesita mult in exterior la Samsungeana, de cat este ? Tot de 8 MP ca la Iphone6?
    Ca daca pun al meu Iphone 6, asa indoit cum e el, vad ca tot se sprijina in camera aia care iese din el, poate la fel de hidoasa!
    Da cred ca la Iphone e mai hidoasa, ca e mult mai slaba ca la Samsungea?

  14. Poseidon, ca tot esti tu mandru de realizarile lui Apple, eu iti propun un schimb: cate Samsungele de-astea hidoase si fara valoare imi dai pe un Iphone 4, Iphone 5, Iphone 5S si un Iphone 6 ( curbat )? Mai am in colectie si un 3G ( nu il dau pentru ca a fost primul pe care l-am avut din Septembrie 2009 ), si un 4S ( nici pe asta nu il dau pentru ca e cel mai reusit Iphone facut vreodata de Apple )!
    Tu cate Iphone-uri ai avut pana acum de nu ai realizat cat de bine sunt facute dupa Iphone 4S?
    Si lansari de IOS tot mai dese si cu bug-uri pe care nu le concepea nimeni, atunci cant traia Steve Jobs?
    La asta de ce nu va ganditi?
    Eu imi duc crucea pana la capat, din Septembrie 2009 nu am mai utilizat nici un alt telefon decat Iphone, si traiesc cu speranta ca Iphone 6S sa fie mult mai bun ca Samsungelele, pentru ca tot la Iphone voi ramane…. Noblesse oblige- cum zice francezul!

  15. Camera aia este iesita mai in evidenta pentru ca are senzor de 20 mega, filmeaza 4k, si face poze 16/9 nu PATRATE si rezolutie de 8 ca la iphone :)))))) telefon schiop….

  16. Nu arata rau. Am vazut la Note 3 ca are multitasking adica imparti ecranul in doua ferestre si rulezi doua aplicatii. De genul filmulet de pe youtube sau streaming TV intr-o fereastra mica si un joc sau Facebook sau internet intr-o fereastra mare. Oare Edge asta, are multitasking? Aveti idee cand va apare multitasking si in iOS?

  17. tutu – confuzi multitasking cu multiwindow . orice Android are multitasking dintotdeauna , si orice iPhone nu are multitasking – decat ceva foarte limitat , pseudo . Samsung are multiwindows de la S3 incoace . iPhone probabil nu o sa aiba niciodata , ca sa nu afecteze “stabilitatea” atat de cunoscuta a iOS – LOL .

  18. OFF Topic: voi ati sesizat ca iPad Air 2 magnetizeaza? Mie mi s-a intamplat; cand l-am luat de pe birou, toate agrafele metalice atarnau de el! La iPhone 6/6+ se intampla la fel?
    P.S.: Puteti incerca, daca nu ma credeti!

  19. Aceeasi problema o am si eu la iphone 5s. Mentionez ca nu am scapat, lovit sau fortat telefonul. Pur si simplu coltul din dreapta sus s-a dezlipit usor. Pot apasa pe ecran, se misca si evident scoate un sunet caracteristic asemanator cu apasarea unui buton de cauciuc.