Samsung Galaxy S6 – STREAM LIVE PREZENTARE

https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

UPDATE: Aici puteti afla toate informatiile despre Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 EDGE.

  Samsung Galaxy S6 va fi prezentat pe data de 1 martie de catre compania Samsung si daca asteptati cu nerabdare sa vedeti ce au pregatit coreenii pentru a concura cu iPhone 6, ei bine aici veti putea vedea totul. Cei de la Samsung au publicat o pagina speciala pentru un STREAM LIVE VIDEO pentru prezentarea Samsung Galaxy S6 din Barcelona in data de 1 martie, incepand cu ora 19:30. Ca de obicei, cei de la Samsung transmit intreaga prezentare prin intermediul YouTube, asa ca toata lumea o va putea vedea, ei nefiind atat de restrictivi precum compania Apple.

LIVE VIDEO PREZENTARE SAMSUNG GALAXY S6

  Interesul vis-a-vis de acest terminal este foarte mare, iar ieri am vazut o serie de imagini reale cu Samsung Galaxy S6, ele demonstrandu-ne cat de bine seamana el cu iPhone 6. Separat am aflat si preturile Samsung Galaxy S6 si ele sunt usor mai mari decat cele practicate de catre compania Apple pentru terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Impreuna cu Samsung Galaxy S6 compania Samsung va prezenta si Samsung Galaxy S6 Edge, acest dispozitiv urmand a avea un ecran curbat spre marginile exterioare, dar functionalitatea sa ar putea fi extrem de limitata.

  Acestea fiind spuse, pe data de 1 martie la ora 19:30 vom vedea cum arata Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge.

25 COMENTARII

  1. What’s Next… Further copying a Apple products. Vor sa para profesionisti prin motto-uri dar se scaldă în penibilitate. Cumpărăm Iphone 6 pe care scrie samsung. Incredibil!

  2. Cody, esti haios. Daca ai iPhone atunci exact asta ai facut : ai cumparat un Samsung pe care scrie iPhone! Sa nu zici ca nu stiai cine face componentele iPhone. Sa nu zici ca le face Apple ca ma prapadesc de ras.

  3. fi macar odata corect si recunoaste ca ip6 seamana cu HTC one m8 in fiecare postare denigrezi s6 si spui mereu ca e o copie ia spune ai vazut produsul real si noi nu stim sincer acum ai facut un articol despre ip 6 cum seamana el cu m8 dar in postarile urmatoare nu ai mai scris ca ip6 seamana atat de bine cu m8, s6 nici macar nu seamana cu ip6 oricum acele imagini asa zise cu s6 erau prototip ai mai vazut un tel cu atatea gauri in el si oricum nu avea tigla samsung asa ca nimeni nu stie cum va arata cu adevarat asa ca nu mai denigra s6 cant ip6 e asa cum e design urat si subred facut din alaminiu de nici 2 lei deaia se indoaie si se zgarie

  4. George, as fi citit ce ai scris tu, dar la un moment dat am ramas fara aer. Omule, nu ai auzit de semne de punctuatie? Vorbesti tot asa?

  5. Nu face nimic Iphone? Zaone, iti ofer spre testare, ca sa se lamureasca lumea, free of charge, nexus 6. Apoi vorbim cu baietii de aici despre cat de putin inseamna un tel cu snapdragon 805 tactat la 2,7 si cu 3 Gb ram. O fi iphone naspa, dar restul is si mai naspa! Vb serios!

  6. @samaung, ce legătură are productia pieselor cu conceptul lor. Despre ce vorbeam eu mai sus si despre ce vorbesti tu? Si ca sa diversific discuția si sa sar de la articol, samsung câștigă mai multi bani din colaborarea cut Apple decât din vânzarea propriilor dildo-uri. Deci evident că samsung este producătoare pieselor proiectate de Apple, dar repet, nu despre asta era vorba. Vorbeam de samsung care cere totuși este un brand mare in lume si face ce face. Mă aștept la alte firme asiatice sa o facă cum este xiomi sau cum ii spune…

  7. Asa,si ce-i cu asta? Asa si Renault fabrica motoare pt Mercedes,Mercedes fabrica motoare pt Koenigsegg prin divizia AMG. Asta înseamnă ca daca un Merc are motor de Renault,ala nu-i mai Merc? Nu totul la un telefon se rezuma doar la procesor,asa cum nici la o masina nu totul se rezuma doar la motor.

  8. @Cody: esti in eroare, copile. Apple nu ‘concepe’ produsele pe care le fabrica Samsung, LG sau Sony pentru ei. Daca ai fi inginer ai sti care e diferenta dintre un integrator si un proiectant.
    Apple face cu iPhone si iPad exact ce face la calculatoare si laptopuri: integreaza tehnologii existente. Maximum de ‘conceptie’ se rezuma la cerinte de dimensiune si caracteristici tehnice.

  9. Mda… Tu preferi sa cumperi un smartphone Samsung pe care scrie Iphone. Daca te apuci sa “diseci” un Iphone o sa gasesti “organe” Samsung in el. 😉

  10. Maxim, daca lui Tim Cook ii iese faza cu oamenii din Texas Instruments in Israel, si stie cum sa joace cartea asta, Apple va fi aproape de a deveni ce a dorit Steve Jobs.
    Ca si manager e exceptional acest Tim Cook, dar cand va cauta si performanta nu doar profitul imediat, atunci nu vei mai putea compara Iphone-ul cu nici un alt telefon! Ca in vremurile bune!
    Profitul vine din performanta! Daca ai cu ce defila, atunci nu te mai intereseaza de restul!

  11. Mai fratilor!a aparut ios 8,din toamna apare ios 9,ce faceti voi cu amaratul de iphone cu care de cand vil luati tot updaturi faceti si el nu functioneaza nici macar precum un galaxy s2!pe ce platiti voi o sacosa de bani?aaaaaa santeti vazuti fratilor ca aveti iphone!doar marul este de el!cei cu samsung se folosesc de el,dar voiiii?cand sa raspundeti hopa ca sa blocat ios-ul!mai fratilor va recomand nokia 3310 foarte ieftin,bun si nu te lasa niciodata,iar daca vreti voi sa fiti niste jmecheri si va tot tine luativa si un panasonic a100 sa vedeti ce anseamna un telefon adevarat nu ideviceuri de milioane si voi muriti cu stomacul gol doar ca aveti marul dar da stricat!

  12. Sunt plecat din tara si am observat ceva interesant. In UE se pune accent pe android (exc. UK), sunt multe programe care sunt doar pentru android si nu le vei gasi niciodata pe alte sisteme de operare (iOS sau WP). Ca sa ma intelegeti mai bine, un mic exemplu – banca cu care lucrez imi permite sa platesc (fara comision!) prin NFC-ul telefonului tot ce se poate, de la cafenele si restaurante pana in hypermarket-uri (pana in 250€)- cool!
    iPhone-ul este fantastic, ca si fluiditate, disign placut (feeling premium), dar sincer am inceput sa il folosesc ca si al doilea telefon(iPhone 6+) 🙁
    Iar acum sincer ma gandesc sa imi schimb samsungul s4, cu un s6, mai ales ca imi place design-ul sau. Cu siguranta nu mi-l iau in primul val cum am facut cu iPhone-ul (pe 01/10) deja il butonam.
    De cand am plecat s-au schimbat multe opinii, printre care si cu utilitatea telefonului mobil.