iPhone 6S – numele si o functie noua confirmate

iPhone 6S 2 GB DDR4 RAM

  iPhone 6S cu 2 GB RAM DDR4 va fi lansat in toamna, iar astazi aflam cateva detalii noi in legatura cu viitorul terminal pe care compania americana il pregateste pentru utilizatorii din lumea intreaga. Conform unor surse apropiate companiei Apple, iPhone 6S va avea aceasta denumire, desi ea pana acum a fost doar zvonita, insa Apple nu isi va schimba strategia de alegere a denumirilor. Mai mult decat atat, iPhone 6S are numele de cod N71, in timp ce iPhone 6S Plus are numele de cod N66, aceste denumiri fiind normale pentru produse nelansate.

iPhone 6S – design, nume si o noua functie confirmate

  Impreuna cu denumirile a fost confirmat si faptul ca iPhone 6S va arata precum iPhone 6, compania Apple pregatind un design nou pentru anul viitor, strategia fiind cea aplicata in ultimii ani de zile. Trecand acum la functionalitati hardware va spun ca iPhone 6S urmeaza sa aiba implementata functia Force Touch a Apple Watch impreuna cu sistemul Taptic Engine. Anuntat initial in luna septembrie a anului trecut, noul modul ii va permite Apple Watch-ului sa genereze vibratii diferite pentru diverse tipuri de notificari sau actiuni intreprinse in iOS, intensitatea acestora variind.

  In iPhone 6S functionalitatea va fi identica cu cea a Apple Watch, iar Apple va pastra cel mai probabil denumirea aleasa pentru ceasul sau, deci Force Touch-ul este o denumire pe care multi o vor recunoaste in viitor. Daca Apple va extinde functionalitatea acestui sistem si la alte actiuni separat de notificari sau accesarea de functii ale aplicatiilor ramane de vazut, insa ea ar fi grozava pentru jocuri. Acestea fiind spuse, iPhone 6S este inca departe de lansarea oficiala, insa tot ceea ce v-am spus mai sus este aproape sigur de implementare, majoritatea noutatilor fiind in ton cu ceea ce a facut Apple in ultimii ani.