iPhone 6S, iPad Pro si Apple Watch – iata cat RAM vor avea

iPhone 6S 2 GB DDR4 RAM

  iPhone 6S va avea DDR4 RAM si stim acest lucru de zilele trecute cand primele informatii privind un contract de parteneriat incheiat intre Apple si Samsung a fost anuntat de surse apropiate companiei coreene. Samsung va fi unul dintre cei doi furnizori de module DDR4 RAM pentru iPhone 6S in cursul urmatorului an, iar acum aflam ca fiecare terminal urmeaza sa aiba o cantitate de 2 GB disponibila. Informatia vine de la analisti cu surse in interiorul lantului partenerilor companiei Apple, insa ea nu este chiar atat de noua, diverse alte zvonuri sustinand acelasi lucru de-a lungul timpului.

iPhone 6S cu 2 GB RAM, iPad Pro cu 4 GB RAM si Apple Watch cu 512 MB RAM vor fi lansate

  Implementarea a 2 GB RAM DDR 4 in iPhone 6S vine in urma oferirii aceleiasi cantitati in tableta iPad Air 2 in cursul anului trecut si ea este deocamdata cea mai sigura noutate a viitorului produs. Separat de implementarea a 2 GB RAM DDR4 in iPhone 6S, compania Apple ar putea oferi si 4 GB RAM in tableta iPad Pro care este pregatita pentru lansare oficiala in cursul acestui an. Avand in vedere faptul ca tableta are un ecran de 12.9 inch, implementarea a 4 GB RAM pentru ea ar parea logica daca Apple va creste si rezolutia, insa e putin probabil sa vorbim chiar despre o dublare a cantitatii de RAM de la iPad Air 2.

We think the Street expectation is that the ‘6S’ AAPL smartphone could ship 1.5-2GBs (or more) of DRAM in the smartphone, so not only is [Micron] losing unit volume, they also experience less of the impact from increased content.

  In final trecem la Apple Watch, primul smartwatch Apple urmand a avea hardware similar cu cel al iPhone 4S, adica un procesor de aproximativ 800 MHz si 512 MB RAM. Informatia privind RAM-ul disponibil in iPhone 4S nu este nici ea noua, fiind vehiculata cu multe luni in urma de catre publicatii asiatice cu surse apropiate Apple. Analistii afirma acum exact acelasi lucru in momentul in care Apple Watch se apropie de a intra in productie, deci este destul de clar ca aceasta va fi cantitatea de RAM disponibila pentru smartwatch.

  Acestea fiind spuse, zvonul acesta ne spune ca iPhone 6S are 2 GB RAM, iPad Pro ar putea avea 4 GB RAM si Apple Watch va avea 512 MB RAM.