Apple promoveaza cele mai bune poze facute cu iPhone 6

imagini grozave iPhone 6

  iPhone 6 a fost laudat de catre enorm de multe persoane ca avand o camera principala extrem de buna, iar avand in vedere ca atat Samsung, cat si HTC au ironizat Apple in momentele prezentarii Samsung Galaxy S6 si HTC ONE M9, compania americana a pregatit ceva special pentru ele. Prima pagina a website-ului Apple promoveaza in momentul de fata cele mai bune poze inregistrate folosind terminale iPhone 6 in diverse colturi ale globului, o pagina speciala fiind deasemenea creata pentru campanie. Apple a creat o galerie speciala de prezentare chiar in prima pagina a website-ului sau, afisand acolo cateva dintre cele mai reusite imagini.

Shot on iPhone 6. People take incredible photos and videos on iPhone 6 every day. And here are some of our favorites. Explore the gallery, learn a few tips, and see what’s possible with the world’s most popular camera.

  Cateva zeci de imagini grozave sunt prezente in pagina dedicata de catre compania Apple prezentarii capacitatii camerei iPhone 6 de a inregistra poze grozave, aplicatiile folosite pentru inregistrare fiind deasemenea listate. Daca Samsung Galaxy S6 si HTC ONE M9 au fost prezentate ca avand capacitatea de a inregistra noaptea poze si clipuri video mai bune decat iPhone 6, era normal ca Apple sa vina cu o campanie de acest gen, ea fiind pregatita in prealabil.