Apple promoveaza intr-un mod inedit Apple Watch in revista Style

Apple Watch Style magazine

  Avand in vedere ca lansarea Apple Watch se apropie cu pasi repezi, compania Apple incepe sa isi promoveze intens produsul in revistele importante de pe glob, iar in acest articol aveti cea mai recenta realizare a celor din Cupertino. Style Magazine este revista aleasa de catre Apple pentru a prezenta Apple Watch, aceasta fiind vanduta in Marea Britanie si fiind una dintre importantele reviste de moda pe plan local. Alegerea revistei nu este absolut deloc surprinzatoare, insa surprinzator este modul in care alege Apple sa prezinte produsul, iar imaginea de mai jos este cat se poate de edificatoare.

  Guinevere Van Seenus este modelul care poarta Apple Watch in acest numar al revistei, iar separat de coperta, Apple Watch este prezentat deasemenea intr-un articol dedicat in interiorul revistei. Revista il lauda pe Jony Ive pentru design-ul creat pentru Apple Watch, insa mai mult decat atat, sustine ca desi ceasul Apple nu va “speria” Rolex, el va reprezenta o problema majora pentru restul producatorilor de smartwatch-uri. Intreaga prezentare a Apple Watch este plina de laude, dupa cum era de asteptat, insa daca produsul va atrage atentia in modul in care ne asteptam noi, ramane de vazut in urmatoarele saptamani.

  Apple Watch va fi prezentat pe 9 martie de catre Apple si va astept atunci pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa aflam la acea data.

Apple Watch Style magazine 1

Apple Watch Style magazine 2