Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Cat costa Samsung Galaxy S6 ?

Cat costa Samsung Galaxy S6 ?

PRET SAMSUNG GALAXY S6

UPDATE:   Aici puteti vedea preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge.

  Pretul Samsung Galaxy S6, sau al Samsung Galaxy S6 Edge, este una dintre marile necunoscute ale prezentarii celor doua terminale, compania Samsung evitand sa anunte acest “detaliu”, astfel ca multi se intreaba acum cat costa Samsung Galaxy S ? Ei bine imaginea de mai sus ar trebui sa ne ofere o oarecare idee in legatura cu pretul Samsung Galaxy S6 in Marea Britanie, el fiind listat la valoarea de 699 de lire, sau intre 1050 euro si 1100 de euro. Imaginea nu ne spune si care dintre modelele Samsung Galaxy S6 este listat pentru comanda, Samsung urmand a vinde versiuni cu 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare.

  Unii speculeaza ca in imagine ar fi pretul pentru versiunea de 32 GB a Samsung Galaxy S6, pretul fiind egal cel al iPhone 6 cu 128 GB spatiu de stocare, iar acest lucru pare putin probabil in momentul de fata. Liste de preturi pentru Samsung Galaxy S6 publicate in saptamanile trecute ne dau de inteles ca acel pret este real, dar el s-ar aplica pentru modelul cu 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare, nicidecum pentru cel de 32 GB. In momentul de fata nu ne ramane decat sa speculam cu privire la pretul Samsung Galaxy S6 in momentul lansarii din 10 aprilie, dar nu-mi pot imagina ca el va fi cu maxim 50 de euro mai mare decat cel al iPhone 6.

 • Pingback: SAMSUNG GALAXY S6 - SPECIFICATII, PRET, IMAGINI, LANSARE()

 • KlaudiNhO

  O sa il cumpere bunica cand o fi fata mare

 • Adioff

  Au copiat iPhone-ul , dar l-au copiat si la pret ( chiar au plusat ) sa nu-i paste dezamagirea … Ei spera sa vina clientii cu bani de la Apple ! Dar acei clienti vreau Apple ! Samsung e pentru cei ordinari , mediocrii ( clasa de mijloc ) , pentru acestia au intrat pe piata smartphone-urilor . Fitosii vor folosi Apple ! Samsung nu exprima bogatie …

 • viorelgn

  Ce snobism amice…

 • unixes

  Pentru cine e fan Samsung, e un pret normal. Nu mi se pare scump.

 • poseidon

  Si eu sunt fan sumsung. Am frigider smecher, aspirator si o hota. Toante merg impecabil, fara pic de lag. Mai da-va ma dracu’ horeiniloor :)))

 • lucian84

  Adioff tu ești vre-un îmbuibat de bani de ai impresia ca iPhone-ul inspira bogăție ! Si eu dețin iPhone si nu sunt vre-un director sau patron, si am prieteni care au mult mai mulți bani decât mine si dețin samsung!! Încep sa cred ca o mare parte din cei care cumpara iPhone sunt reprezentați de cei ca tine care cred ca dacă au un iPhone in mâna au doua perechi de c..ie ( cocalari intr-un cuvânt).

 • amfetamin

  Si e si la reducere de la 829£!

 • Costin

  @Adioff
  Clientii vreau apple
  Asta spune tot despre tine.iti ghiortaie matele de foame dar ai mar.noroc ca ti l-au luat mami si tati

 • Merlin

  @Adioff, daca vrei sa exprimi bogatie si sa fi barosan, ia-ti Vertu cuae, cu ala esti coios si le dai clasa la toti dar nu cred ca iti permiti.

  iPhone gasesti si la tiganii de pe strada care cersesc, stai linistit. Daca ai iPhone nu inseamna ca esti bogat, inseamna ca ai iPhone si atat. Pe vremuri cand aveai iPhone era wow, era primu telefon cu touchscreen, atunci da, era altceva, dar acum… orice fraier isi permite iPhone.

 • crixalis

  Adioff, esti cazi pierdut amice. Cum poți sa zici ca samsung e pentru cei săraci.

 • crixalis

  Unii au bani sa te îngroape si vorbesc la un samsung dual sim. Pune mâna si muncește copil răsfățat.