Iata cand va fi lansata masina Apple

angajati masina apple

  Masina Apple este unul dintre cele mai interesante subiecte de discutie ale ultimelor zile, iar aseara v-am spus ce “echipa de vis” si-a creat compania americana pentru a o dezvolta. Aceasta echipa are un termen de mai putin de 5 ani pentru a dezvolta si lansa masina Apple pe piata, cei din Cupertino avand ambitia de a-si lansa produsul pana in 2020. Practic vorbim despre un proiect de 6 ani in care Apple va investi, cel mai probabil, cateva miliarde de dolari, rezultatul final fiind o masina electrica autonoma care probabil nu va costa chiar atat de multi bani.

  Pentru ca vorbim despre un proiect al carui durata de desfasurare este foarte lunga, extrem de multe aspecte ale sale se pot schimba pana atunci, Apple putand chiar sa si cumpere un producator de masini. Unii analisti americani au sugerat faptul ca Apple ar putea cumpara Tesla pentru cateva miliarde de dolari, insa cred ca cei din Cupertino vor dori sa se faca evidentiati cu un produs propriu. Avand numele de cod Titan, masina Apple este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale companiei Apple de pana acum, dar ar putea fi la fel de importanta precum terminalele iPhone.

  Pana sa ajunga sa revolutioneze piata automobilelor, masina Apple are nevoie de suficient de multe caracteristici atractive, majoritatea producatorilor de masini intentionand sa lanseze automobile electrice pana in 2017. Daca multe dintre ele vor fi si autonome, atunci compania Apple va avea o munca si mai dificila de a aduce pe piata un produs competitiv, insa istoria ne-a aratat ca cei din Cupertino au capacitatea de a vinde orice la preturi mari. In aceasta idee, ramane doar de vazut cat va costa in final masina Apple, din moment ce unii producatori intentioneaza sa aduca pe piata masini electrice de 40.000$ in SUA.

  Voi credeti ca masina Apple va fi lansat pana in 2020 si va fi accesibila unui numar mare de persoane ?