Prima Pagina Samsung Galaxy S6 Samsung lanseaza un atac impotriva camerei iPhone 6 Plus

Samsung lanseaza un atac impotriva camerei iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S6 iPhone 6 Plus camera

  In cadrul conferintei pentru prezentarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, compania Samsung a criticat camera iPhone 6 Plus, atat de laudata de catre compania Apple. Mai exact, cei de la Samsung sustin ca nou camera implementata in Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge sunt capabile sa inregistreze imagini grozave in conditii de luminozitate scazuta, iar mai sus aveti un exemplu. Acolo vedem o imagine inregistrata in timpul noptii intr-un oras, iar ea demonstreaza faptul ca Samsung are intr-adevar o camera capabila sa inregistreze poze foarte bune noaptea.

  Pentru a raspunde atacului lansat de catre Samsung, Apple a publicat pe prima pagina a website-ului sau o campanie prin care lauda camera iPhone 6. Compania americana sustine ca iPhone 6 are cea mai populara camera de pe planeta, ea publicand si cateva zeci de imagini pentru a demonstra acest lucru. Adevarul este ca iPhone 6 are o camera buna si foarte populara, dar in general toate iPhone-urile au avut camere extrem de populare.

 • RobertHan

  Putin PS si se rezolva, gata camera S6 este mai buna. Pe bune??

 • KlaudiNhO

  clar o sa fie mai buna …. dar cine va da 1000 euro … normal ca au fortat nota

 • adrian

  as vrea sa vad eu cu ochii mei comparatia… de fapt, cred ca s-a facut in felul urmator aceasta fotografie… Samsung pus pe ceva fix (stativ, trepied) trecut pe “nightmode” ceea ce va face un iso boost si imaginea va deveni mai luminoasa, iar iphone este pur si simplu “subexpusa” din focalizare… intamplator m-am ocupat o perioada mare de fotografie, asa ca am ramas cu “buba” sa scobesc in spatele exif-ului oricarei fotografii, deci daca as avea originalele, teoria mea s-ar adeveri… am facut teste IP5S vs Galaxy Alpha, si m-am ingrozit de cata prelucrare din soft este introdusa in Samsung, fata de captura digitala neprelucrata din cazul 5S…

 • Costin

  da clar,e fake,apple nici nu are nevoie sa faca poze bune pe intuneric.ce rost are?:)))degeaba daca are lag :))) .i-am citat pe pe happlea4rever si Adiboss

 • V.P

  ;)).

 • Alex

  Mi se pare o prostie imaginea aia. Probabil cei de la samsung care au facut poza, au uitat ca la iphone poti sa controlezi luminozitatea pozei cand apesi pe ecran si apare “soarele” ala.

 • filip

  Am 6 plus si este o facatura in poza de mai sus,am ramas mut cat de clare face pozele noaptea.oricum imi place cum nu se lasa si au copiat designul 6.

 • Pasaniuc Danut

  Asta am vrut sa spun si eu :))
  Apple bate tot!!!
  Poti sa ti-l modelezi dupa bunul plac 😀

 • A.S.C™

  Atac? I-a dat un ciocan sau ? Dar o comparație, nu tre sa compari cu cei mai bun de pe piața? Comparație !!!!