Tim Cook: Apple Watch va fi lansat initial in SUA, apoi Europa

Tim Cook Apple Watch

  Daca va asteptati sa puteti cumpara un Apple Watch din Europa chiar in ziua lansarii oficiale, ei bine am o veste proasta pentru voi deoarece Tim Cook, CEO-ul Apple, a declarat pentru angajatii unui Apple Store din Berlin ca lucrurile nu vor sta asa. Conform CEO-ului companiei americane, lansarea Apple Watch va avea loc in multiple faze, asa cum se intampla cu orice produs, el urmand a fi disponibil initial in SUA si abia mai apoi in alte tari de pe glob. Apple a procedat la fel si cu lansarile primului model al iPhone sau iPad, iar atunci decalajul pentru tarile din afara SUA a fost de cateva luni si de o luna intreaga.

  Conform afirmatiilor facute de catre CEO-ul Apple, Apple Watch va fi lansat in aprilie in SUA, urmand ca alte tari de pe glob sa il aiba disponibil in cursul aceleiasi luni, dar la o perioada de timp distanta de lansarea americana. Apple a inceput deja sa pregateasca angajatii din Apple Store-urile situate in Franta, Germania, Australia sau Hong Kong pentru aceasta lansare, produsul aparand deja in diverse reviste locale specializate pe moda. Adunand toate acestea, aflam primul val de tari in care Apple Watch va fi disponibil, el fiind similar cu cel pe care Apple il alege pentru lansarea noilor modele ale terminalelor iPhone.

  Din pacate nu se stie daca decalajul lansarii Apple Watch fata de SUA va fi de una, doua sau trei saptamani, insa este clar ca Apple vrea sa le ofere initial americanilor posibilitatea de a cumpara noul sau ceas, lipsa stocurilor fiind cel mai probabil motivul principal pentru amanarea lansarii in alte tari. Nu uitati ca prezentarea Apple Watch IN DIRECT va avea loc pe 9 martie si va astept aici sa discutam despre tot ceea ce va anunta Apple atunci.

4 COMENTARII

  1. Pe sub camasa are un tricou negru. Cand a fost prezentat iPod-ul, Steve Jobs purta un tricou negru…
    Asta era uniforma pe care el a incercat sa o adopte in Apple: jeans si tricou negru…
    Erau vremuri frumoase, si se pare ca Apple revine la ceea ce a fost candva, cand nu cauta doar profitul…

  2. si cand o sa fie lansat in europa o sa functioneze doar ceasul :))) si peste un secol restul aplicatiilor ca si applepay , si nokia putea sa zica , 3310 are gps dar functioneaza doar pe Luna