Becoming Steve Jobs – cartea care va spune adevarul despre viata fostului CEO Apple

Becoming Steve Jobs - devenind Steve Jobs

  Becoming Steve Jobs, sau devenind Steve Jobs, este o biografie a fostului CEO Apple care urmeaza sa fie lansata in luna martie a acestui an si care va contine o multitudine de informatii furnizate inclusiv de catre Tim Cook sau Jony Ive. Daca in biografia autorizata Steve Jobs scrisa de catre Walter Isaacson Tim Cook si Jony Ive nu au regasit o detaliere a vietii lui Steve Jobs care sa fie conforma cu realitatea, acum isi spun propria versiune a “povestii”. Conform autorului, cartea incearca sa demonteze miturile si stereotipurile legate de Steve Jobs, ea concentrandu-se pe cariera si viata co-fondatorului Apple, de la inceputurile sale si pana in momentul lansarii iPhone 4S.

Becoming Steve Jobs takes on and breaks down the existing myth and stereotypes about Steve Jobs. The conventional, one-dimensional view of Jobs is that he was half-genius, half-jerk from youth, an irascible and selfish leader who slighted friends and family alike. Becoming Steve Jobs answers the central question about the life and career of the Apple cofounder and CEO: How did a young man so reckless and arrogant that he was exiled from the company he founded become the most effective visionary business leader of our time, ultimately transforming the daily life of billions of people?

  Diferenta dintre aceasta carte si toate celelalte lansate pe piata este ca contine o multitudine de interviuri date de catre oameni care au lucrat in echipa de conducere a companiei Apple si l-au cunoscut indeaproape pe fostul CEO. Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue, Ed Catmull, John Lasseter, Robert Iger si multi alti oameni importanti din cadrul companiei povestesc despre experienta de a lucra cu Steve Jobs, deci vorbim despre o multitudine de informatii extrem de interesante. Cartea Becoming Steve Jobs va fi lansata pe 24 martie in SUA, deci nu se stie cand va ajunge in Romania in versiune originala sau tradusa.