Apple Watch – testeaza zeci de aplicatii inaintea lansarii

Apple Watch aplicatii testare

  Apple Watch va fi prezentat in direct pe 9 martie de catre compania Apple in cadrul unei conferinte organizate in Cupertino, iar daca pana atunci doriti sa va jucati cu aplicatiile ce vor fi disponibile pentru el, ei bine aveti deja ocazia. Multumita unui website special creat de catre dezvoltatori priceputi, cateva zeci de aplicatii ale Apple Watch pot fi testate direct din browserele noastre inaintea prezentarii ceasului Apple. Website-ul ne permite sa vizualizam ecranul principal al aplicatiei si un glance, adica notificarea care este afisata in LockScreen-ul viitorului ceas Apple dupa lansare.

  Website-ul prezinta versiuni pentru Apple Watch ale catorva dintre cele mai populare aplicatii pentru iPhone, Facebook, Twitter, Maps, Pinterest si multe altele fiind demonstrate acolo. Desi v-ati imagina ca acestea ar fi create in baza unor informatii oferite de catre dezvoltatorii lor, in realitate vorbim despre imaginatia creatorilor website-ului. Mai exct, toate aplicatiile prezentate ar putea fi complet diferite fata de ceea ce vor crea adevaratii lor dezvoltatori, insa chiar si asa va puteti face o vaga idee in legatura cu ceea ce veti primi.

  Apple le ofera de cateva luni de zile dezvoltatorilor de aplicatii posibilitatea de a crea aplicatii cu ajutorul unui SDK lansat impreuna cu iOS 8.2, insa cu toate acestea nu am vazut foarte multe informatii in legatura cu ceea ce vom primi.

  Nu uitati ca pe 9 martie va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple in legatura cu Apple Watch si nu numai.