Samsung Galaxy S6 Edge vs iPhone 6 – comparatia vitezei de deschidere a aplicatiilor (Video)

  Samsung Galaxy S6 umileste iPhone 6 in testele de performanta, diferenta fiind enorma in scorurile obtinute de catre cele doua produse, insa in viata reala lucrurile nu stau chiar asa precum ati crede. Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au exact acelasi hardware si teoretic acelasi scor in testele sintetice, iar in clipul video de mai sus vedeti o comparatie intre performantele celui de-al doilea terminal si iPhone 6. Contrar presupunerilor voastre, Samsung Galaxy S6 Edge si iPhone 6 sunt la fel de rapide in a deschide aplicatii, in ciuda performantelor din testele sintetice.

Samsung Galaxy S6 Edge vs iPhone 6 – care este mai rapid ?

  Desi Samsung Galaxy S6 Edge are un procesor octa-core si 3 GB RAM, rezolutia Quad HD a ecranului si Android-ul par sa tina in loc hardware-ul puternic al produsului Samsung. Dupa cum veti vedea si din clip, iPhone 6 deschide unele aplicatii mai repede, in timp ce Samsung Galaxy S6 Edge deschide alte aplicatii mai repede, in final dispozitivele fiind la egalitate. Curios este faptul ca terminalul iPhone 6 folosit pentru teste a fost schimbat intre prima si a doua parte a clipului, dar pentru acest lucru nu este vreo explicatie clara, indiferent daca ea conteaza sau nu.

  Ca sa fiu sincer, m-as fi asteptat Samsung Galaxy S6 Edge sa fie mai rapid decat iPhone 6 in deschiderea aplicatiilor, insa se pare ca acest lucru nu se intampla, in ciuda diferentei in hardwdare. Deocamdata nu avem un test si in ceea ce priveste performantele privind accesarea website-urilor, dar e putin probabil ca acolo diferentele sa fie foarte mari.