Apple TV 4 si serviciul de streaming mai ieftin decat Spotify

Apple TV 4

  Apple pregateste de cateva luni de zile un nou serviciu de streaming audio, iar desi se specula ca el ar urma sa fie prezentat pe 9 martie impreuna cu Apple Watch, se pare ca WWDC 2015 il va aduce oficial pentru noi. Conform unor surse din interiorul companiei Apple, cei din Cupertino pregatesc serviciul de streaming pentru atunci in ideea de a putea modifica serviciul de streaming Beats si a ii face un rebranding eficient. Serviciul de streaming audio urmeaza sa fie mai ieftin decat cele ale Spotify, Rdio sau Google Music, deci Apple intentioneaza sa atraga un grup extrem de mare de utilizatori cu un abonament lunar de 8$.

Apple currently plans to launch the new music service as part of an iOS 8.4 upgrade for the iPhone, iPad, and iPod touch following WWDC, but a final decision has not yet been made. It’s possible that the service will be bundled into iOS 9 this fall, which is expected to have a significant focus on bug fixes and stability improvements.

  Partea interesanta este ca serviciul urmeaza sa fie integrat in iTunes pe Mac sau Windows, dar si in aplicatia Music, Muzica, din iPhone, iPad sau iPod Touch, utilizatorii de terminale Android urmand a beneficia deasemenea de pe urma sa. Dupa cum s-a spus inca de acum cateva luni de zile, Apple dezvolta prima sa aplicatie Android special pentru acest serviciu, ea urmand a oferi acces la serviciul de streaming multimedia dupa lansare. Avand in vedere prezentarea in cadrul WWDC 2015, se speculeaza ca serviciul ar putea fi lansat in 8 iunie, sau in preajma acelei date.

  In ceea ce priveste Apple TV 4, compania Apple intentioneaza sa lanseze un produs nou cu o telecomanda tactila si un iOS imbunatatit care va oferi acces la aplicatii dintr-un App Store dedicat. Apple ar intentiona sa aduca Apple TV pe piata in cursul acestei luni, sau poate impreuna cu HBO Now, insa procesul de dezvoltare ar putea fi intarziat, deci lansarea ar putea avea loc inclusiv la sfarsitul anului viitor.