HBO Now ar putea ajunge pe Apple TV

Apple HBO

  HBO Now este serviciu de streaming online pentru terminale mobile si Apple TV-ul companiei Apple pregatit pentru lansare de cateva luni de catre HBO, negocieri lungi fiind duse intre companii pentru lansarea sa oficiala. HBO planuieste sa lanseze noul serviciu pana la jumatatea lunii aprilie, in timp pentru aparitia noului sezon al Game of Thrones, iar compania Apple a fortat negocierile pentru a aduce serviciul pe Apple TV atunci. Conform informatiilor HBO, noul serviciu va permite oricarei persoane sa aiba acces online la creatiile HBO fara un abonament la un operator de cablu TV, deci va fi extrem de cautat la nivel global.

HBO is in talks with Apple to make Apple TV one of the launch partners for its highly anticipated streaming service when it debuts next month. HBO and streaming partner Major League Baseball Advanced Media are working to have the standalone service, called “HBO Now,” ready to launch in April in conjunction with the premiere of the fifth season of “Game of Thrones,” according to sources familiar with their plans.

  HBO Now ar urma sa coste aproximativ 15 dolari lunar in baza unui abonament ce va fi disponibil pentru utilizatori, astfel ca in Europa el ar putea fi transformat in euro si ar fi mai scump decat extraoptiunea unui operator de cablu TV. Chiar si asa, pentru persoanele care nu au un televizor, optiunea ar putea fi extrem de atractiva, avand in vedere ca pana acum accesul lor la HBO a fost complet restrictionat. Din pacate nu se stie daca Apple va convinge HBO sa lanseze noul serviciu pe Apple TV-ul sau chiar din luna aprilie, insa exista sanse destul de mari ca acest lucru sa se intample.