Apple Watch – incarcare in 2 ore, autonomie imbunatatita de Apple

Apple Watch incarcare

  Aseara v-am prezentat o multitudine de informatii despre autonomia bateriei Apple Watch, glance-uri, Force Touch si multe altele, iar astazi aflam cateva detalii noi in legatura cu functionalitatea viitorului ceas. Conform unor surse din interiorul companiei americane, Apple Watch se incarca in 2 ore din momentul conectarii la incarcatorul sau, perioada fiind extrem de scurta si acest lucru este extraordinar din moment ce el are o autonomie de doar o zi. Conform celor care l-au folosit pentru perioade indelungate de timp, Apple Watch ofera 5 ore de utilizare intensa si pana la 24 de ore de utilizare “usoara” a aplicatiilor sale.

Here’s a tidbit you might not know — in order to receive notifications from apps, the Watch must be on your wrist and locked. They require contact with your skin. There will be no in-app dropdown notifications or constant pinging while it’s off your wrist. Push notifications also cease when the battery reaches 10 percent. Those decisions speak to the care with which Apple is handling notifications.

  Practic, daca folositi intens Apple Watch, atunci zilnic veti obtine 5 ore de utilizare pentru o intreaga zi, sau puteti prelungi durata de utilizare la multiple zile cu o folosire usoara. Mai mult decat atat, cand dati ceasul jos de la mana acesta nu va mai afisa notificari sau glance-uri pentru a conserva autonomia bateriei si a nu va deranja constant. Mai mult decat atat, in momentul in care bateria Apple Watch ajunge la 10%, ceasul va inceta sa mai afiseze orice tip de notificari sau glance-uri pentru a-si conserva energia din baterie.

  In final, aflam ca Apple a imbunatatit inclusiv functionalitatea coroanei digitale a Apple Watch, facand-o sa para premium in timpul utilizarii, apasarea indelunga a sa activand inclusiv Siri cu o functionalitate limitata. Luni incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple in legatura cu Apple Watch.