Apple doneaza 50 de milioane de dolari pentru a incuraja diversitatea in randul companiilor IT

Apple companii it

  In cursul acestei zile a avut loc adunarea generala a actionalor companiei Apple in sediul din Cupertino, iar una dintre deciziile luate acolo a fost donarea a 50 de milioane de dolari pentru a sustine diversitatea in cadrul companiilor IT. Mai exact, Apple colaboreaza cu diverse ONG-uri pentru a dona 50 de milioane de dolari pe parcursul mai multor ani, incurajand angajarea unei diversitati de persoane in companiile IT. Apple incearca sa creasca numarul femeilor angajate in companiilor IT, dar si numarul persoanelor din diverse minoritati, sau al veteranilor, astfel ca are o misiune grea in fata.

Historically, other organizations have provided scholarship dollars or focused on whatever area matters most to them. What differentiates this partnership with Apple is that it hits on everything that we do—it is the most comprehensive program ever offered to an HBCU organization.

  Apple colaboreaza de ceva vreme cu organizatia RED pentru a-i sustine activitatile caritabile din SUA si nu numai, iar extinderea actiunilor caritabile la cresterea diversitatii la locul de munca este urmatorul plan de viitor. Tim Cook este de ceva vreme un sustinator al acestei initiative, iar acum vedem si o prima actiune clara a companiei pe care o conduce, ele putand creste in anii urmatori.