Roger Federer este interesat sa incerce Apple Watch

Apple Watch Sport verde

  Roger Federer este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de tenis, iar intr-un interviu acordat in cursul zilei de astazi el a fost intrebat inclusiv ce parere are despre Apple Watch. Intrebarea vine dupa ce Apple a folosit imaginea unui fotomodel, care se pregateste pentru un maraton, pentru a-si promova produsul, astfel ca el nu o putea evita. Desi este sponsorizat de catre Rolex, Roger Federer sustine ca este interesat sa incerce Apple Watch dupa lansarea oficiala, insa afirma ca el nu foloseste smartwatch-uri, astfel ca nu este increzator in faptul ca va folosi produsul pentru perioade lungi de timp.

I haven’t felt it or tried it but I’m actually curious to see how it is, and if it’s going to revolutionize watches or not. I doubt it’s going to have a big impact on the Swiss watch industry.

  Mai mult decat atat, Roger Federer nu crede ca Apple Watch va afecta in vreun fel producatorii elvetieni de ceasuri si acest lucru este normal din moment ce el este sponsorizat de catre unui dintre cei mai importanti producatori de ceasuri de lux. Chiar si asa, faptul ca Roger Federer este interesat sa testeze Apple Watch reprezinta un mesaj clar catre fani, si nu numai, ca produsul merita macar incercat intr-un magazin. Daca Apple va reusi sa convinge vedete de acest gen sa incerce si sa foloseasca Apple Watch, atunci va avea succes in a genera vanzari serioase pentru produs.

9 COMENTARII

  1. Explica-mi si mie ce legatura are Samsung aici? dc intotdeauna trebuie sa fie vorba si de Samsung? orice ar fi in legatura cu Apple,cu Iphone,cu Ios trebuie mereu sa fie cineva care zice,pai da,dar si Samsung..,pai da,dar si S5 are nu stiu ce problema,pai da,dar si Android a facut nu stiu ce.

  2. Eu zic ca o sa prindă bine ceasul la public si in romania mai este o problema ,dacă nu ai iPhone esti fraier asa ca daca nu ai iPhone plus ceas nu esti la moda . Asa ca daca vreți sa va beți cafeaua in Mall trebuie sa va verificați mesajele pe ceas daca nu , nu sunteți la moda.
    Asa funcționează lucrurile in romania si nu numai in romania
    Degeaba ai rolex daca nu ai apple watch gold

  3. Apple e the best in everything. Pana si o emblema a tenisului si bunului simt, al maturitatii.
    Cea mai buna reclama la un ceas este prin Roger Federer care a fost si este emblema Rolex

  4. Apple e the best in everything. Pana si o emblema a tenisului si bunului simt, al maturitatii ce este acest om

    Cea mai buna reclama la un ceas este prin Roger Federer care a fost si este emblema Rolex

  5. Omul asta este plătit cu vârf si îndesat sa facă reclama !!!
    Fără nici o supărare dar dacă un om mult mai cunoscut si mai important decât Roger ți-ar spune ca un c…c.t este bun chiar dacă costa mult, tu ești convins ca poți sa i-l mănânci !!! De asta dai tu dovada in ceea ce comentezi !!! No offense. Srb