Prima Pagina Apple Roger Federer este interesat sa incerce Apple Watch

Roger Federer este interesat sa incerce Apple Watch

9

Apple Watch Sport verde

  Roger Federer este unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de tenis, iar intr-un interviu acordat in cursul zilei de astazi el a fost intrebat inclusiv ce parere are despre Apple Watch. Intrebarea vine dupa ce Apple a folosit imaginea unui fotomodel, care se pregateste pentru un maraton, pentru a-si promova produsul, astfel ca el nu o putea evita. Desi este sponsorizat de catre Rolex, Roger Federer sustine ca este interesat sa incerce Apple Watch dupa lansarea oficiala, insa afirma ca el nu foloseste smartwatch-uri, astfel ca nu este increzator in faptul ca va folosi produsul pentru perioade lungi de timp.

I haven’t felt it or tried it but I’m actually curious to see how it is, and if it’s going to revolutionize watches or not. I doubt it’s going to have a big impact on the Swiss watch industry.

  Mai mult decat atat, Roger Federer nu crede ca Apple Watch va afecta in vreun fel producatorii elvetieni de ceasuri si acest lucru este normal din moment ce el este sponsorizat de catre unui dintre cei mai importanti producatori de ceasuri de lux. Chiar si asa, faptul ca Roger Federer este interesat sa testeze Apple Watch reprezinta un mesaj clar catre fani, si nu numai, ca produsul merita macar incercat intr-un magazin. Daca Apple va reusi sa convinge vedete de acest gen sa incerce si sa foloseasca Apple Watch, atunci va avea succes in a genera vanzari serioase pentru produs.