Apple Watch – 8 GB spatiu de stocare si multe limitari

Apple Watch poze aplicatii

  Apple Watch are 8 GB spatiu de stocare pentru utilizatori, fiecare model al produsului venind din fabrica echipat cu aceasta capacitate, iar aici ni se confirma partial ca el are hardware-ului terminalului iPhone 4S lansat in 2011 pe piata. Desi Apple Watch ofera 8 GB spatiu de stocare, problema este ca Apple impune o serie de limitari in ceea ce priveste ocuparea acestui spatiu cu date tranferate din terminalele noastre. Mai exact, Apple Watch poate stoca numai 2 GB de muzica si 75 MB de poze in mediul sau intern de stocare, acest continut fiind disponibil pentru vizualizare sau ascultare cand nu exista o conexiune la un iPhone.

  Informatiile vin direct de la Apple si compania spune ca pozele incarcate in Apple Watch vor putea fi administrate prin iCloud Photo Library, ceasul urmand a le redimensiona automat pentru ca ele sa nu ocupe foarte mult spatiu. Fara a oferi detalii despre rezolutie, putem trage concluzia ca in Apple Watch am putea stoca pana in 100 de poze de calitate buna, insa nu avem date oficiale de la companie in acest sens. Cu 2 GB ocupati de poze si putina muzica, restul de 6 GB sunt dedicati sistemului de operare si aplicatiilor instalate in Apple Watch, deci foarte mult spatiu va ramane neutilizat, din pacate.

  Avand in vedere ca multe dintre resursele aplicatiilor Apple Watch sunt stocate in iPhone, din moment ce acestea din urma preiau cea mai mare parte a procesarii, era ideal ca Apple sa ne permita sa stocam mai multa muzica, macar, in Apple Watch. Acestea fiind spuse, Apple Watch va oferi spatiu decent pentru stocare, dar cu limitarile impuse de catre Apple, el nu va putea fi utilizat exact asa cum si-ar dori utilizatorii.