Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – 8 GB spatiu de stocare si multe limitari

Apple Watch – 8 GB spatiu de stocare si multe limitari

Apple Watch poze aplicatii

  Apple Watch are 8 GB spatiu de stocare pentru utilizatori, fiecare model al produsului venind din fabrica echipat cu aceasta capacitate, iar aici ni se confirma partial ca el are hardware-ului terminalului iPhone 4S lansat in 2011 pe piata. Desi Apple Watch ofera 8 GB spatiu de stocare, problema este ca Apple impune o serie de limitari in ceea ce priveste ocuparea acestui spatiu cu date tranferate din terminalele noastre. Mai exact, Apple Watch poate stoca numai 2 GB de muzica si 75 MB de poze in mediul sau intern de stocare, acest continut fiind disponibil pentru vizualizare sau ascultare cand nu exista o conexiune la un iPhone.

  Informatiile vin direct de la Apple si compania spune ca pozele incarcate in Apple Watch vor putea fi administrate prin iCloud Photo Library, ceasul urmand a le redimensiona automat pentru ca ele sa nu ocupe foarte mult spatiu. Fara a oferi detalii despre rezolutie, putem trage concluzia ca in Apple Watch am putea stoca pana in 100 de poze de calitate buna, insa nu avem date oficiale de la companie in acest sens. Cu 2 GB ocupati de poze si putina muzica, restul de 6 GB sunt dedicati sistemului de operare si aplicatiilor instalate in Apple Watch, deci foarte mult spatiu va ramane neutilizat, din pacate.

  Avand in vedere ca multe dintre resursele aplicatiilor Apple Watch sunt stocate in iPhone, din moment ce acestea din urma preiau cea mai mare parte a procesarii, era ideal ca Apple sa ne permita sa stocam mai multa muzica, macar, in Apple Watch. Acestea fiind spuse, Apple Watch va oferi spatiu decent pentru stocare, dar cu limitarile impuse de catre Apple, el nu va putea fi utilizat exact asa cum si-ar dori utilizatorii.

 • ggsm

  intrebare retorica, de ce ar vrea cineva muzica pe un ceas? nu exista oare suficient spatiu de stocare pe iphone? sa fim seriosi eu nu pot umple niciodata cei 64 gb ai telefonului, pt ce as avea nevoie sa mai am si pe ceas?!
  concluzie realista, spatiul de stocare flash este scump, la ce pret crezi ca ajungea ceasul daca avea 64/ 128gb? inutili in opinia mea, ce sa pun pe acest spatiu? muzica , filme? si pe ce exran sa le vad? pe al lui? sa fim seriosi e un ceas, este o extensie a iphoneului.

 • Catalin

  Subscriu

 • ddd

  Subscriu

 • . nine

  la banii pe care o sii platim….bun nu?!

 • rundown

  @ggsm corect.

  si chiar daca am baga muzica. Daca nu am decat castile de la tel, cum ascult?

 • dan

  Prețul ca prețul, dar ce să mai spunem de faptul că mai multă memorie Flash ar duce la o creștere a consumului de curent din baterie? OK, probabil că la o baterie decentă consumul ar fi neglijabil, dar în cazul de față în care, din fabrică, bateria trebuie încărcată o dată la 24 de ore, ce să mai zicem după câteva luni de folosire, când capacitatea acumulatorului se diminuează?

 • George

  Zaone, de ce nu imi apar comentariile? Am dat unu dupa ggsm si vad ca nu e!

 • Manto

  Intrebare retorica: de ce ar vrea cineva functiile dintr-un smartwatch cand le are pe toate in telefon?

 • @George: Comentariile nu apar imediat din cauza sistemului de cache.

 • Ari

  De la 350 $ in sus, doar pentru a nu mai baga mana in buzunar dupa tel…Cat priveste, puls, tensiune si alte chestii medicale, s a dovedit ca cele mai pretentioase bratari de fitness de pe piata la ora actuala ofera date cu erori demne de luat in calcul…asa ca…mai bine iti faci aceste masuratori la laboratoarele specializate.

 • Pingback: Apple Watch vs Moto 360 vs LG G Watch R vs Samsung Gear S - comparatie specificatii | iDevice.ro()

 • Mircea

  6 GB pentru sist de operare si aplicatii? Cine crede prostia asta? iOS are 2 gb, os x are 4-5. Cum naiba sa aiba softul de watch 6? E ridicol.

 • tavi

  @ggsm scurt si precis!! Muzica pr ceas, pentru ce?? Sa stai cu iPhone-ul in buzunar si asculti muzica la ceas, ca si cum ai sta cu mașina in parcare si circuli cu căruța…:)))

 • liviu’s

  Vor face baietii “memoryfreejailbreak” si ne vor da mai mult spatiu de stocare a muzicii…:)

 • adrian

  Presupun ca a facut acest lucru fiind util exact ca la windows pe pc sa aibe spatiu de rulare sistemul de operare sa nu se blocheze etc …