Bateria Apple Watch poate fi inlocuita

Apple Watch schimbare baterie

  Bateria Apple Watch va putea fi inlocuita la nevoie de catre utilizatori, conform companiei Apple, cei din Cupertino confirmand faptul ca orice utilizatori interesati vor putea trimite produsul la un service autorizat pentru a-i schimba bateria. Desigur ca Apple nu ofera detalii cu privire la pretul cerut pentru o asemenea procedura, insa avand in vedere ca Apple are preturi foarte mari pentru efectuarea de reparatii dedicate propriilor produse, nu ne putem gandi ca va fi ieftin. Totusi, daca Apple promite sa schimbe bateriile Apple Watch, este clar ca se asteapta ca acestea sa nu aiba o durata de viata foarte lunga, lucru usor de imaginat cu o incarcare zilnica.

Well, when it comes to the battery at least, owners of Apple Watch will be able to extend its lifespan. An Apple spokesman confirmed to TechCrunch the “battery is replaceable”. Albeit, it’s not clear how much it will cost to send in your wearable to Apple to get it returned with a new cell in place.

  V-am vorbit ieri despre autonomia Apple Watch si v-am spus ca aceasta este mica in majoritatea cazurilor, Apple prezentand diverse situatii de utilizare si autonomia pe care o ofera produsul sau. Tragand o concluzie in baza informatiilor prezentate de catre Apple aflam ca doar daca verificam ceasul de cateva ori pe zi vom avea o autonomie pentru intreaga zi, in alte cazuri produsul functionand doar cateva ore. Avand in vedere ca multi vor dori sa testeze Apple Watch-ul intens imediat dupa lansare, prevand o multitudine de plangeri in legatura cu autonomia sa, iar atunci probabil Apple va oferi si explicatii noi despre ea su schimbarea bateriilor.