Apple Watch vs Moto 360 vs LG G Watch R vs Samsung Gear S – comparatie specificatii

Apple Watch vs Moto 360 vs LG G Watch R vs Samsung Gear S specificatii 1

   Apple Watch, Moto 360, LG G Watch R si Samsung Gear S sunt doar cateva dintre cele mai importante smartwatch-uri pe care orice utilizator trebuie sa le aiba in vedere daca este interesat sa-si cumpere un asemenea produs. V-am prezentat astazi o comparatie intre Apple Watch, Android Wear si Pebble Time, iar acum vedem o comparatie intre produse specifice disponibile in magazine acum sau in viitor. In imaginea de mai jos aveti comparate specificatiile tehnice ale celor 4 produse, ele oferind o privire de ansamblu asupra a ceea ce primesc utilizatorii.

  Din punct de vedere al dimensiunilor, Motorola Moto 360 si LG G Warch R au cele mai mari ecrane, Apple Watch si Samsung Gear S fiind plasate pe urmatoarele doua pozitii. Separat de dimensiuni, ecranul cel mai mare il regasim in produsul companiei Samsung, dimensiunea acestuia fiind cu 0.5 si 0.3 inch mai mare decat cea a Apple Watch. Trecand acum la rezolutie, tot smartwatch-ul Samsung are suprematia, inclusiv numarul de pixeli per inch, intrecand destul de serios produsul companiei Apple, desi multi nu s-ar fi asteptat.

  Apple Watch, Moto 360, LG G Watch R si Samsung Gear S sunt rezistente la apa si pot fi utilizate la 1 metru adancime timp de 30 de minute, deci din acest punct de vedere nu exista diferente. Un mare avantaj pentru Apple Watch este disponibilitatea functiilor Wi-Fi, Bluetooth si NFC, produsul Apple avand cele mai multe tehnologii de omunicatii implementate. In ceea ce priveste functiile aditionale, tot Apple Watch iese invingator, insa din pacate el pierde in ceea ce priveste pretul de vanzare, dar per total nu avem un castigator.

  Trebuie mentionat faptul ca Apple Watch are 8 GB spatiu de stocare, nu 4GB asa cum scrie in tabel.

Apple Watch vs Moto 360 vs LG G Watch R vs Samsung Gear S specificatii