Prima Pagina iOS 9 iOS 9 – conceptul unui sistem de operare pe care il vei...

iOS 9 – conceptul unui sistem de operare pe care il vei dori

  iOS 9 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, insa o prima versiune beta ne va fi pusa la dispozitie inca din vara de catre cei din Cupertino, dar pana atunci vedem un nou concept care prezinta o multitudine de schimbari pe care Apple ar trebui sa le faca. De la iCloud si pana la sistemul de aranjare al wallpaper-urilor, acest concept al iOS 9 prezinta o gama diversificata de schimbari care ne-ar imbunatati radical experienta de utilizare a terminalelor.

  Voi ce parere aveti, ar trebui sa implementeze Apple in iOS 9 macar o parte dintre schimbarile din clipul video de mai sus ?

 • roby

  știri de căcat ! la fel ca și țara în care ne aflăm.

 • David

  daca chiar s-ar intampla chestia aia cu multi apps oare ar merge si pe iphone 6 care are doar 1gb de ram sau doar pe 6s care va avea 2gb?:-?

 • SunSetRo

  @roby, ești liber să părăsești țara când dorești, nu te obligă nimeni să stai aici. De altfel, nu te obligă nimeni să intri aici.

 • tavi

  La fel de mediatizat a fost si iOS 8 pana cand a avut loc lansarea….

 • adrian

  de la 7.1.2 ei n-au mai fost in stare sa faca un update ca lumea, si viseaza “cai verzi pe pereti”… nu stiu de ce, dar daca se continua tot asa, prevad o cadere a iPhone-ului la fel de spectaculoasa ca si ascensiunea lui… parerea mea, dupa ce vad toate aceste update-uri care nu functioneaza cum trebuie, este ca baza platformei IOS 8 este defectuos conceputa, si le este prea greu acum, sa o ia de la capat…