iOS 9 – conceptul unui sistem de operare pe care il vei dori

  iOS 9 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, insa o prima versiune beta ne va fi pusa la dispozitie inca din vara de catre cei din Cupertino, dar pana atunci vedem un nou concept care prezinta o multitudine de schimbari pe care Apple ar trebui sa le faca. De la iCloud si pana la sistemul de aranjare al wallpaper-urilor, acest concept al iOS 9 prezinta o gama diversificata de schimbari care ne-ar imbunatati radical experienta de utilizare a terminalelor.

  Voi ce parere aveti, ar trebui sa implementeze Apple in iOS 9 macar o parte dintre schimbarile din clipul video de mai sus ?

Articolul precedentWhatsApp Messenger – apelurile VoIP devin active in lumea intreaga
Articolul următorZiua Cumparaturilor online are loc maine!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.