Un chinez se transforma intr-un traficant de droguri pentru a cumpara Apple Watch

Apple Watch pe mana

  Apple Watch a fost anuntat luni de catre compania Apple si deja genereaza isterie in randul unor fani Apple, un chinez transformandu-se in traficand de droguri pentru a obtine 500 de dolari in vederea achizitionarii noului produs al celor din Cupertino. Desi cu doar doua luni in urma barbatul a imprumutat bani pentru a cumpara un iPhone 6, el dorea si noul smartwatch Apple pentru a-l putea imperechea cu smartphone-url pe care si-l achizitionase recent. Pentru a-si realiza obiectivul, barbatul a intermediat o vanzare de droguri, cerand un comision de 500 de dolari pentru intreaga actiune, suficient pentru a-si cumpara un Apple Watch in 24 aprilie.

The high price tag of the Apple Watch (the regular one, not the gold one) has apparently prompted one young man in China to turn to drug dealing in order to afford the soon-to-be-released gadget, a Chinese media report said Wednesday. In February, Zeng allegedly earned 3,000 yuan ($480) in “commission” by arranging for a friend to buy 10 grams of smokeable methamphetamine and 130 pills of “Magu,” a stimulant consisting of methamphetamine and caffeine, from a local drug trafficker.

  Barbatul a intermediat vanzarea a 10 grame de metamfetamina si 130 de pastile Magu, un stimulent compus din cofeina si metamfetamine, politia interceptandu-i pe cumparator si vanzator, directionandu-si mai apoi atentia spre intermediar. Capturat in timp ce incerca sa fuga de politie cu ajutorul unui tren, chinezul a recunoscut ca incerca sa obtina bani pentru Apple Watch, insa in final va merge la inchisoare. Am vazut in trecut ca unii chinezi au fost dispusi sa-si vanda organele pentru a cumpara noile produse Apple, iar acum vedem exact ce mai sunt ei dispusi sa faca pentru aceste produse.