Apple anunta Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPad

Pepi Bath 2

  Pentru weekend-ul trecut compania Apple si-a actualizat o multitudine dintre promotiile pentru aplicatiile disponibile in App Store, astfel ca a publicat si o noua aplicatie care este promovata in categoria Editor’s Choice pentru iPad. In imaginea de mai sus puteti vedea exact ce fel de gameplay ofera jocul pentru terminalele noastre, numele sau fiind Pepi Bath 2, iar daca inca nu v-ati dat seama, atunci va spun ca el este dedicat in totalitate copiilor.

  In Pepi Bath 2 copiii vor avea posibilitatea de a ingriji diverse animale dragalase, de a le ghida in viata de zi cu zi, de a le imbraca, de  ale hrani, sau de a se juca cu ele in diverse activitati comice care ii vor tine ocupati. Jocul este conceput in baza unui motor grafic avansat, astfel ca, cei mici vor avea parte de o experienta de joc cat se poate de buna, iar voi veti avea mai mult timp la dispozitie pentru a va duce la indeplinire diverse treburi casnice sau de alta natura.

Pepi Bath 2 is a role playing game, a toy and a little helper — depends on what are you looking for. It’s a fun way to experience bathroom routines and take care of cute, little friends. We took boring things and made them fun to encourage learning through play. Pepi Bath 2 is a sequel to fan favourite and critically praised game Pepi Bath. Same at it’s core, but also expanded in every possible direction. Pepi Bath 2 offers updated graphics, smooth animations, four cute characters, new scenes and loads of fun!

  Pepi Bath 2 este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.