De ce este util sa salvezi SHSH pentru TinyUmbrella chiar daca nu crezi ca este necesar sau nu faci jailbreak

TinyUmbrella importanta salvare

  Incepand de ieri TinyUmbrella poate salva SHSH pentru iOS 8.1.3, iOS 8.2, sau versiunile vechi ale iOS 7 si iOS 8 atat timp cat salvarea se face avand acea versiune instalata in terminalele voastre. Foarte multe persoane nu vad acum utilitatea salvarii unui SHSH pentru terminalele lor, insa aceasta gandire este gresita si asta deoarece in ultimele 6 luni de zile Apple ne-a demonstrat ca actualizarile pentru iOS trebuie uneori evitate si in multe cazuri este bine sa ai optiunea de a reveni al o versiune veche a sistemului de operare.

  Exact acest lucru ni-l ofera TinyUmbrella si desi programul este asociat cu jailbreak-ul sau exploatarea terminalelor, realitatea este ca el poate fi utilizat de catre oricine, chiar daca are jailbreak facut sua nu. Mai mult decat atat, exista sanse foarte mari ca procesul de restore sau downgrade sa nu necesite jailbreak, astfel ca oricine ar putea beneficia de el si nu ar fi grozav daca la nevoie ai avea un SHSH salvat deja in calculator pentru a putea face o reinstlare de iOS?

  Salvarea SHSH-urilor cu TinyUmbrella dureaza mai putin de 5 minute, iar in momentul in care ele vor fi utile, v-ar putea scapa de foarte mari batai de cap generate de o actualizare a iOS care va face probleme sau instalarea unui tweak care va blocheaza terminalele. Salvarea de SHSH-uri pentru iOS nu afecteaza garantia si nu va poate strica in vreun fel terminalele doarece programul doar preia niste fisiere fara a modifica in vreun fel sistemul de operare.

  In concluzie, folositi tutorialul pentru salvarea de SHSH cu TinyUmbrella pentru ca nu aveti absolut nimic de pierdut.